Press Room

KPN kiest Cisco’s CRS-3 Carrier Routing System voor het core netwerk

Het Cisco CRS-3 multi-chassis Carrier Routing System

Cisco’s toonaangevende routingoplossing gekozen om het netwerk van KPN te versterken, ter voorbereiding op een explosieve groei van het internetverkeer

 

Amsterdam, 23 december 2011 – Cisco maakt bekend dat KPN het Cisco CRS-3 multi-chassis Carrier Routing System heeft gekozen. De CRS-3 zal uitgerold worden in het hart van KPN’s internet-netwerk. Het systeem zal al het IP-verkeer tussen KPN en het internet vervoeren, als onderdeel van KPN’s Internet Cluster Environment (ICE). Deze Cisco-oplossing ondersteunt alle toekomstige consolidaties en stroomlijnt het netwerk en de services, zonder dat hiervoor extra systeemupgrades nodig zijn.

 

De Cisco CRS-3 oplossing biedt drie maal de schaalbaarheid en de prestaties van de CRS-1. Ook is de intelligentie twee maal zo hoog bij het afhandelden van netwerk- en datacenterservices. Daarnaast biedt de CRS-3 lagere kosten per gigabit per seconde en ligt het energieverbruik aanzienlijk lager dan dat van concurrerende oplossingen.

 

Michiel Panders, commercieel directeur service providers bij Cisco, zegt: “Met de explosieve groei van bandbreedtevereisten hebben providers behoefte aan een hogere netwerkkwaliteit tegen een concurrerende prijs. De CRS-3 is de ideale oplossing voor organisaties zoals KPN. Het biedt de beste kwaliteit tegen de laagste total cost of ownership, in één complete end-to-end oplossing. En met de explosieve toename van het videoverkeer, biedt de CRS-3 ook de schaalbaarheid die de komende jaren nodig zal zijn.”

 

Noot voor de redactie: klik hier voor het volledige Engelstalige persbericht.

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: KPN kiest Cisco’s CRS-3 Carrier Routing System voor het core netwerk