Press Room

Aankondigingen op Cisco Live! 2012

Cisco komt met snelste draadloze netwerk tegemoet aan groeiende behoefte mobiliteit

 

Cisco Aironet 2600 Series Access Point biedt tot 30 procent meer prestaties dan andere draadloze apparatuur en een groter bereik

 

Londen, 1 februari 2012 – Cisco introduceert het Aironet 3600 Series Access Point (AP), dat het snelste en meest betrouwbare draadloze netwerk en de beste draadloze beleving biedt. Het is het allereerste 803.11n access point met drie ‘spatial streams’ dat is uitgerust met een vierde antenne voor een beter bereik, waarbij een snelle en betrouwbare verbinding kan worden gehandhaafd. De Cisco Aironet 3600 Serie AP is ontwikkeld om gebruikers vanaf elk draadloos apparaat toegang te geven, zelfs als er een zwak draadloos signaal is, op een grotere afstand van het access point en met tot 30 procent hogere prestaties dan elk ander access point.

 


Cisco maakt switching portfolio sneller en eenvoudiger

 

Londen, 1 februari 2012 – Cisco heeft zijn switching portfolio uitgebreid met 40 Gigabit Ethernet en 100 Gigabit Ethernet (GbE). Hiermee wordt Cisco, die al het breedste switching portfolio aanbiedt, ook aanbieder van het breedste scala aan 10/40/100 Gigabit Ethernet switchingoplossingen. De overstap naar hogere netwerksnelheden is een belangrijk element in Cisco’s strategie om klanten te helpen te voldoen aan de vraag naar meer bandbreedte door trends zoals cloud, video en mobiliteit. Cisco biedt nu investeringsbescherming met 40 GbE-opties voor de Catalyst 6500 Switching-productlijn en 100 GbE-mogelijkheden voor het Nexus 7000 portfolio voor de verbinding tussen datacenters en service providers. Verder vereenvoudigt Cisco de virtualisatiefunctionaliteit van de Catalyst 6500, 4500 en ASR 1000 producten met een nieuwe technologie: Easy Virtual Network. Ook zijn schaalbare virtuele diensten aangekondigd met een Nexus 1010-X appliance voor datacenters.

 

Noot voor de redactie: links naar de Engelstalige persberichten:

Aironet 3600 Series Access Point:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=659260

Sneller switching portfolio:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=657081

This entry was posted in pressroom and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Aankondigingen op Cisco Live! 2012