Press Room

Philips 4000, 5000 en 5500 LED TV series bieden geavanceerde, maar betaalbare Smart TV infotainment

Persinformatie

 

20 februari 2012

 

Philips 4000, 5000 en 5500 LED TV series bieden geavanceerde, maar betaalbare Smart TV infotainment

 

Amsterdam – Met de introductie van zijn 4000, 5000 en 5500 series, vernieuwt Philips zijn aanbod aan Smart TV’s voor gebruikers die ‘state-of-the-art’ online diensten willen en een hoge beeldkwaliteit voor een acceptabele prijs.  De drie nieuwe series bieden een brede keuze aan Smart TV applicaties, waaronder toegang tot ‘Uitzending Gemist’, surfen op internet, opnemen via USB en gebruik van online apps. Bovendien bieden de tv’s uit de 5500 series 3D-beelden van hoge kwaliteit. De schermafmetingen van de nieuwe series variëren van 81cm (32”) tot 140cm (55”). Ze zullen in het tweede kwartaal van 2012 in Nederland leverbaar zijn.

PhilipsTV 4007H

PhilipsTV 4007H

Smart TV: combineren van online en tv-diensten voor perfect infotainment

Via het thuisnetwerk hebben de nieuwe tv’s draadloos toegang (wifi) tot internet. Dit opent een wereld van content, beschikbaar via online video stores, digitale mediabibliotheken, YouTube en het open internet. Uitzending Gemist en de opnamemogelijkheid via USB zorgen ervoor dat kijkers hun favoriete films, shows, sportwedstrijden en dagelijkse soaps kunnen bekijken wanneer zij dat willen. Dankzij DLNA-compatibiliteit is het gemakkelijk om video’s, muziek en foto’s te streamen van aangesloten apparaten. Met de Philips MyRemote App, een app voor iOS en Android tablets kunnen gebruikers een elektronische programmagids raadplegen terwijl zij tv kijken. De app maakt het zelfs mogelijk om op elke plek in huis video-opnamen te programmeren.

PhilpsTV 5007H

PhilpsTV 5007H

Schitterende beelden zonder storende elementen

De drie nieuwe series beschikken over Full HD LED backlit panelen met uitstekende kleurweergave. Dankzij een 200Hz PMR (op de 4000 series) en 400Hz PMR Perfect Motion Rate (op de 5000 en 5500 series) kunnen de toestellen snelle actiescènes vloeiend weergeven, zonder vervaging.  Storende elementen en ruis in film worden opgespoord en het effect ervan verminderd, wat zorgt voor een helder en haarscherp beeld, onafhankelijk van de bron.

PhilipsTV 5507H

PhilipsTV 5507H

3D entertainment op de 5500 serie

Bovendien kunnen 2D-beelden real-time en met één druk op de knop naar 3D-beelden van hoge kwaliteit worden omgezet. Two Player Full Screen Gaming geeft 2D-games voor twee spelers weer op het volledige scherm.

 

Over Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) stelt zich als gediversifieerde onderneming actief op het gebied van “Gezondheid & Welzijn” tot doel het leven van de mensen te verbeteren door tijdige innovaties. Philips is een wereldleider in gezondheid, lifestyle en verlichting; het bedrijf integreert technologie en design in oplossingen die afgestemd zijn op de mensen, die steunen op een grondige kennis van de consumenten en de merkbelofte “sense and simplicity”. Philips met hoofdkantoor gevestigd in Nederland stelt ongeveer 122.000 personen tewerk met verkoop en diensten in 100 landen en behaalde een omzet van 22,6 miljard EUR in 2011. De onderneming is marktleider in cardiologische zorg, acute zorg en thuiszorg, in energie-efficiënte verlichting en nieuwe verlichtingsoplossingen, in lifestyle producten, met een sterke leiderspositie in scheerapparaten, draagbare entertainment en tandverzorging. Meer informatie over Philips is te vinden op http://www.philips.nl/nieuwscentrum en www.philips.nl

 

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Philips 4000, 5000 en 5500 LED TV series bieden geavanceerde, maar betaalbare Smart TV infotainment