Press Room

Cisco reikt jaarlijkse Partner Awards uit

Twaalf Nederlandse partners ontvangen een award

Amsterdam, 12 april 2012 – Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekend gemaakt welke bedrijven in Nederland een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2011. Cisco hecht veel waarde aan een goede samenwerking met zijn partners, omdat ze van groot belang zijn voor een optimale dienstverlening aan klanten en bijdragen aan de groeidoelstellingen van Cisco. Dit jaar zijn er twee nieuwe awards: de Solution Innovation Award en de Smart Grid Award. Deze komen in de plaats van de Partner 2 Partner Collaboration Award en de Small Business Partner of the Year Award.

Elk jaar kent Cisco in Nederland awards toe aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden. De winnaars van de Nederlandse Cisco Partner Awards zijn:

 • Datacenter & Virtualisation Partner of the Year: Imtech ICT
 • Collaboration Partner of the Year: BT
 • Borderless Networks Partner of the Year: Dimension Data
 • Enterprise Partner of the Year: KPN
 • Public Sector Partner of the Year: Vosko
 • Distribution Partner of the Year: Comstor
 • Commercial Partner of the Year: Avit
 • Services Partner of the Year: BT
 • Cloud Service Partner of the Year: Terremark (als onderdeel van Verizon)
 • Service Provider Partner of the Year: KPN
 • Solution Innovation Award: Telindus-ISIT
 • Smart Grid Award: Imtech ICT

Bij twee van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar een ‘North Geo Award’. Dit geldt voor de awards van KPN (Enterprise Partner of the Year) en Comstor (Distribution Partner of the Year). Deze partners zijn in die categorieën tevens winnaar voor de gehele Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Zij dingen vervolgens mee naar de Europese Cisco Partner Awards. Tijdens de Cisco Partner Summit 2012, die van 16-19 april plaatsvindt in San Diego, maakt Cisco de wereldwijde Partner Awards bekend.

“Onze partners zijn essentieel voor onze groei. Met deze awards geven wij blijk van waardering voor hun inspanningen. Partners bieden klanten toegevoegde waarde, in de vorm van innovatieve diensten en oplossingen op basis van Cisco-producten en hun expertise binnen een specifieke markt.  Ook zorgen zij voor bijzondere combinaties van technologieën, zoals netwerk- en opslagtechnologie, of investeren zij om hun Cisco-dienstverlening op een hoger niveau te brengen”, zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie bij Cisco Nederland. “Al deze initiatieven van onze partners zorgen voor een dynamisch ecosysteem. Met de twee nieuwe awards dit jaar – de Solution Innovation Award en de Smart Grid Award – spelen we hier op in.”

—————–

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.  Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:

Cisco
Liesbeth Boschloo
Tel: 020 357 3894
Mob: 06 5252 9440
E-mail: lboschlo@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk

Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco reikt jaarlijkse Partner Awards uit