Press Room

Cisco kondigt Open Network Environment aan voor applicatiegedreven netwerken

Evolutionaire benadering zorgt voor diepgaande programmeerbaarheid van het netwerk, omvat nieuwe, software-gedefinieerde netwerkmodellen

Amsterdam, 14 juni 2012 – Cisco introduceert vandaag een veelzijdige en brede benadering van netwerkprogrammeerbaarheid – Cisco Open Network Environment (Cisco One). De benadering helpt klanten om op zakelijk gebied te innoveren, op basis van trends zoals cloud, mobiliteit, sociale netwerken en video. Cisco ONE maakt flexibele, applicatiegedreven aanpassingen mogelijk van netwerkinfrastructuren om zakelijke doelstellingen te realiseren zoals snellere serviceverlening, optimalisatie van middelen en sneller rendabel maken van nieuwe services.

De Cisco Open Network Environment wordt geleverd via een reeks uitgebreide API’s, agents en controllers, en overlay-netwerktechnologieën. Cisco ONE vult de huidige benaderingen aan van softwaregedefinieerde netwerken en omvat een volledige oplossing van transport tot beheer en orkestratie. Klanten kunnen hiermee een intelligent netwerk opbouwen op basis van programmeerbaarheid en abstractie over meerdere lagen. Deze netwerkomgeving biedt een keuze aan protocollen, industriestandaards en op gebruik gebaseerde implementatiemodellen.

Noot voor de redactie: het volledige Engelstalige persbericht is hier te vinden.

 

————-

 

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:

Cisco
Liesbeth Boschloo
Tel: 020 357 3894
Mob: 06 5252 9440
E-mail: lboschlo@cisco.com
Check Twice
Cisco Persdesk

Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco kondigt Open Network Environment aan voor applicatiegedreven netwerken