Press Room

De nieuwe Philips DesignLine Edge tv’s: fascinerende fusie van vorm en functie

  • Overzichtelijk design met parelwitte afwerking past in elk modern interieur.
  • Smart TV-functies geven toegang tot de nieuwste entertainmentdiensten.
  • Superieure beeldkwaliteit en levendige 3D-prestaties staan garant voor een overweldigende kijkervaring.

 

Amsterdam, 12 juli 2012 – Vandaag onthult TP Vision de Philips DesignLine Edge. Deze nieuwe Smart TV-serie vormt de ideale match met het hedendaagse interieur. Met zijn chique parelwitte behuizing en zijn strakke, kraakheldere glazen front onderscheidt de DesignLine Edge zich van de massa. In combinatie met de nieuwste Smart TV-mogelijkheden, de kijkervaring van Ambilight Spectra 2 en levendige 3D-prestaties biedt de serie een buitengewone mix van vorm en functie. De 119 cm (47”) en 107 cm (42”) DesignLine Edge tv’s* zullen in het derde kwartaal van 2012 verkrijgbaar zijn in Europa en Rusland.

 

 

Ontworpen voor elk modern interieur

De onlangs onthulde modellen zijn de grootste en dunste DesignLine-tv’s tot nu toe. De uit de kluiten gewassen schermen meten diagonaal 119 cm (47”) en 107 cm (42”)*, maar zijn slechts 3,5 cm dik. Ze passen naadloos in iedere moderne leefomgeving. Het minimalistische, opgeruimde front, vervaardigd uit één stuk glas met tiptoetsen en gemonteerd in een slank, parelwit frame, geeft de tv’s een verbazingwekkend gevoel van lichtheid, alsof ze boven hun voet zwéven. De intense kijkervaring en betoverende lichteffecten van Ambilight Spectra 2 maken het subtiele design helemaal af.

 

 

Mooi en slim

De DesignLine Edge-modellen zijn voorzien van de nieuwste Smart TV-toepassingen. De ingebouwde Wi-Fi®-interface sluit de tv’s draadloos aan op een lokaal netwerk of internet en opent de deur naar een wondere wereld van digitale content. Een breed scala aan applicaties en diensten – zoals Video on Demand, catch-up TV en surfen op internet – is binnen handbereik via het nieuw vormgegeven Philips Smart TV-beginscherm. Ook zijn de Philips DesignLine Edge-apparaten voorzien van Pauze TV, USB Recording en Skype™. De Philips MyRemote App tovert tablets en smartphones om tot een slimme afstandsbediening, waarmee door de elektronische programmagids (EPG) gebladerd kan worden. Met deze app kunnen ook foto’s en video’s met één simpele ‘swipe’ op de tv worden getoond.

 

 

Briljant en meeslepend

De tv’s van Philips staan bekend om hun beeldkwaliteit en de full HD-schermen van de nieuwe DesignLine Edge-modellen maken die verwachting helemaal waar. Ze zijn voorzien van geavanceerde beeldkwaliteitverbeterende functies als 600Hz Motion Rate Perfect voor zeer scherpe beeldweergave en Pixel Precise HD voor zeer gedetailleerde actiebeelden.

 

De beeldverbeterende technologie heeft ook zijn weerslag op de overweldigende 3D-ervaring van de DesignLine Edge. Met 3D Depth Adjustment kan iedereen zijn driedimensionale content bekijken zoals hij dat wil door de diepte naar zijn persoonlijke voorkeur aan te passen. Ook zijn er uitgebreide conversiemogelijkheden van 2D naar 3D. Tenslotte maakt de unieke Two Player Full Screen Gaming-modus het mogelijk om 2D-games met z’n tweeën driedimensionaal in full-screen te spelen.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. TP Vision telt bijna 3.300 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pr/image-library. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

 

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: De nieuwe Philips DesignLine Edge tv’s: fascinerende fusie van vorm en functie