Press Room

TP Vision onthult nieuwe reeks ‘randloze’ Philips Smart TV’s

  • De minimalistische look van de Philips PFL6900 Smart TV’s past naadloos in het hedendaagse interieur
  • Het slanke ontwerp versterkt het Ambilight-effect
  • Groot aanbod aan connectiviteit
  • Smart TV, 3D, Full HD, Micro Dimming en 600 Hz Perfect Motion Rate zorgen voor een hoogwaardige kijkervaring

Amsterdam, 30 augustus 2012 – TP Vision kondigt vandaag de nieuwe serie Philips PFL6900 Smart TV’s aan. De toestellen springen eruit door hun minimalistische, randloze* design. De 3D-enabled Philips PFL6900 Smart TV’s verrijken de kijkbeleving met diensten als catch-up TV, toegang tot online videotheken, surfen op internet, apps en USB-opname. Superieure motion enhancement en verbeterde Micro Dimming staan garant voor perfecte beeldkwaliteit op de Full HD-schermen van 107 en 119 centimeter (42 en 47″). Hoewel slechts 3,5 centimeter dik, zijn ze natuurlijk voorzien van tweezijdig Ambilight. De PFL6900-modellen zijn per direct leverbaar.

Puur en tijdloos design

Het pure design van de Philips PFL6900, zonder enige opsmuk, is volledig op zijn plaats in de moderne woning. Het frameloze paneel ligt in een bijna onzichtbare, 1,2 millimeter dunne rand van geborsteld en geanodiseerd aluminium. Aan de onderzijde zorgt een dunne, schuin aflopende rand van zwart geborsteld materiaal voor een vloeiende lijn. De voet is ‘licht en luchtig’ en past perfect bij de kleurstelling en het strakke uiterlijk van de tv.

“Net als de onlangs gelanceerde DesignLine-modellen, illustreren ook de PFL6900 Smart TV’s de toewijding van TP Vision aan goed tv-design. Het pure, randloze ontwerp komt heel dicht in de buurt van wat we ooit ‘tv-wallpaper’ zullen noemen,” zegt Maarten de Vries, CEO van TP Vision.

Slimme tv’s met een slim design

De PFL6900-tv’s bieden veelzijdig entertainment met de nieuwste Smart TV-functies, zoals toegang tot online videotheken, catch-up TV, een elektronische programmagids, apps en internet. De kijker kan zijn programma’s pauzeren of op een USB-harddisk opnemen. Alle PFL6900-modellen zijn compatibel met Philips MyRemote App, een app voor tablets en smartphones die draaien op Android en iOS. Tekstinvoer, het geluidsvolume regelen, zappen, multimediabestanden naar de tv sturen: het kan allemaal met hetzelfde aanraakscherm van de tablet. En de interactie tussen tv en tablet wordt nog groter met Wi-Fi Smart Screen**, dat met één vingerbeweging digitale televisie naar het draagbare apparaat haalt.

Geavanceerd 3D-entertainment

De PFL6900-serie is uitgerust met vele geavanceerde 3D-functies. Met 2D to 3D conversion voegt de gebruiker probleemloos een derde dimensie toe aan zijn tweedimensionale video’s, terwijl 3D Depth Adjustment het diepteniveau van die derde dimensie aanpast. In de modus ‘Two Player Full Screen Gaming’ kunnen twee spelers van 2D-games tegelijkertijd in full screen genieten van het spel.

Briljante beeldkwaliteit

Iedereen wil het liefst in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit van films genieten. Pixel Precise HD op de PFL6900-tv’s, met Super Resolution, levert briljante HD-kwaliteit voor video’s van internet of Blu-rayfilms. 600Hz Perfect Motion Rate (PMR) zorgt voor vlijmscherpe, heldere, levendige beelden in snelle actiefilms. 

Connectiviteit zonder compromis

De slanke behuizing van de PFL6900-serie gaat op geen enkele manier ten koste van de connectiviteit. De televisies zijn voorzien van vier HDMI- en drie USB-poorten die netjes zijn geordend aan de achterzijde en gemakkelijk toegankelijk zijn. Ook hebben ze WLAN aan boord om draadloos verbinding te maken met het thuisnetwerk.

* De tv heeft geen rand, maar het scherm zelf toont een smalle zwarte inactieve zone als de tv is ingeschakeld.

**Wi-Fi smart screen is in het najaar van 2012 beschikbaar als software-update

Over TP Vision

TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. TP Vision telt bijna 3.300 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pr/image-library.TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: TP Vision onthult nieuwe reeks ‘randloze’ Philips Smart TV’s