Press Room

Cisco benoemt Joke van Look tot directeur marketingcommunicatie Noord-Europa

Amsterdam, 19 november 2012 – Cisco heeft Joke van Look benoemd tot directeur marketingcommunicatie Noord-Europa (Benelux en Scandinavië). In deze functie is zij verantwoordelijk, samen het haar team, voor het uitvoeren van marketingcampagnes en -acties die zijn gericht op het midden- en kleinbedrijf en daarnaast voor gezamenlijke marketing met partners. Deze gezamenlijke marketing is specifiek gericht op de klanten van Cisco-partners (‘to, with and through partners´).

Joke van Look: “Een van onze focusgebieden is groei van Cisco in het MKB-segment. Mijn uitdaging is in dat segment het merk Cisco verder te versterken. Samen met partners gaan we ons hiervoor met name richten op datacenters, virtualisatie, collaboration en netwerkarchitecturen, waarvoor we nu ook bij MKB-bedrijven steeds meer behoefte zien. We hebben dan ook voor deze gebieden producten en diensten ontwikkeld die specifiek op de wensen van kleine en middelgrote bedrijven zijn toegesneden.”

“Binnen onze groeistrategie spelen onze partners een essentiële rol. Joke heeft in haar carrière zeer veel ervaring opgedaan met campagnes die samen met partners zijn opgezet en uitgevoerd. Wij denken dan ook dat zij bij uitstek in staat is onze marketingcommunicatie op Noord-niveau een belangrijke impuls te geven,” zegt Berit Lid Sharff, Directeur Marketing Cisco Noord.

Joke van Look is in 2005 bij Cisco in dienst getreden als marketing manager van Cisco Nederland. Daarvoor was zij werkzaam bij EDS en Lotus Development. In haar carrière heeft zij zich vooral beziggehouden met brand en advertising en marketing in samenwerking met partners.

Joke van Look is getrouwd en heeft een zoon. In haar vrije tijd tuiniert zij graag, reist ze graag naar Afrika en doet zij aan fitness.

————-

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco benoemt Joke van Look tot directeur marketingcommunicatie Noord-Europa