Press Room

Cisco Media Alert: ‘Morgen begint hier’

Cisco start wereldwijde geïntegreerde marketingcampagne ‘Internet of Everything’

Amsterdam, 12 december 2012 – Internet is slechts 8000 dagen oud. In 2020 zullen 2,5 miljard mensen en 37 miljard ‘dingen’ op het internet zijn aangesloten. En Cisco denkt dat dit nog maar het begin is: 99 procent van alle dingen in de fysieke wereld zijn op dit moment nog niet verbonden met het fenomeen dat wij het Internet of Everything noemen.

Cisco lanceert nu een nieuwe campagne die laat zien wat er kan gebeuren als heel veel dingen verbinding maken met het Internet of Everything. Zo gaan we de wereld wakker schudden. Deze nieuwe verbindingen tussen mensen, data en dingen bieden ongekende mogelijkheden. Denk aan zaken zoals medische apparatuur. Gebouwen. Zelfs snelwegen.

De campagne van Cisco, die ontwikkeld is met het branding- en advertentiebureau Goodby Silverstein & Partners heeft als tagline ‘Morgen begint hier’ (‘Tomorrow starts here’). Er zijn advertenties op radio, tv, digitale en social media. En een technologie die passend innovatief is: ‘augmented reality-enabled print advertising’. Met een smartphone, of tablet kunnen lezers advertenties tot leven brengen. Ze komen in een wereld met video’s, klantverhalen, white papers en infographics die ze allemaal kunnen uitwisselen, ‘liken’, volgen of downloaden. Dit bewijst dat er niet alleen een massale verschuiving aankomt, die is al volop aan de gang.

Internet verandert. Opnieuw.
“Toen internet zo’n twintig jaar geleden verscheen, heeft het alles veranderd. Maar wat we nu gaan zien doet alles verbleken,” zegt John Chambers, chairman en chief executive officer van Cisco. “Het Internet of Everything zal in alle sectoren de zaken verstoren. Dat betekent nieuwe kansen, nieuwe manieren van zakendoen, nieuwe ervaringen en nieuwe diensten. En enorme kansen voor mensen, bedrijven en landen. Ons netwerk biedt een intelligente, beheersbare en zeer veilige infrastructuur die kan opschalen naar ondersteuning van miljarden aangesloten apparaten,” zegt Chambers.

Cisco centraal
“We houden ervan om verandering te bewerkstelligen,” zegt Blair Christie, senior vice president en chief marketing officer van Cisco. “Het zit in ons DNA. De leidende bedrijven van vandaag willen partners die hen kunnen begeleiden tijdens de veranderingen en hun organisaties vormgeven voor de toekomst. Zij vragen: hoe kan al deze connectiviteit mij helpen om mijn bedrijf te laten groeien, betere services en ervaringen te bieden en nieuwe mogelijkheden aan te boren. Welnu, die vragen kunnen we beantwoorden. Het Internet of Everything zal onze manier van leven, werken, ontspannen en leren veranderen en wij bevinden ons daar middenin. Ik denk dat onze nieuwe brand-strategie het optimisme en de kansen goed weergeeft. Kansen voor Cisco en voor de hele wereld.”

More informatie:
• Hier is meer te vinden over Cisco’s nieuwe marketingcampagne of doe mee met de conversatie op Twitter met de hashtag #TomorrowStartsHere of #IoE.
Video van Cisco over Internet of Everything.
• Download de Cisco App om de augmented reality ervaring op een mobiel apparaat te activeren.
Blog van Cisco’s Chief Futurist, Dave Evans. Hij beschrijft dat de werkelijke waarde van Internet of Everything (IoE) zowel in het aantal als in de waarde van de verbindingen ligt.

————-

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd toonaangevend in IT-oplossingen en helpt bedrijven de mogelijkheden van morgen te benutten, door te bewijzen dat bijzondere dingen kunnen gebeuren als je dingen met elkaar verbindt die eerder niet verbonden waren. Ga voor het laatste nieuws naar http://thenetwork.cisco.com.

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco Media Alert: ‘Morgen begint hier’