Press Room

Cisco presenteert nieuwe en flexibele open netwerkoplossingen voor datacenters en de cloud

Cisco Unified Fabric InfographicCisco lanceert vandaag een reeks innovatieve producten en oplossingen die aansluiten op de Unified Data Center en de Cisco One-strategieën van het bedrijf. Het gaat onder andere om de Cisco Nexus 6000 serie switches, de Cisco Nexus 1000V InterCloud gedistribueerde, virtuele switch en de Cisco Nexus 7000 serie Network Analysis Module (NAM).

Met deze aankondigingen blijft Cisco invulling geven aan zijn Unified Data Center-strategie, die de netwerkinfrastructuur flexibeler en eenvoudiger moet maken en meer bewust moet maken van de toepassingen die daarop draaien. In aanvulling hierop komt Cisco ook met nieuwe oplossingen die passen binnen de Cisco ONE-strategie. Hierbij gaat het onder andere om een nieuwe Cisco One Software controller en uitbreiding van de platformondersteuning voor de Cisco onePK ontwikkelomgeving met de Cisco Nexus 3000, Nexus 7000 ASR 9000 en Catalyst 6500. Hiermee speelt het bedrijf in op nieuwe trends op het gebied van open networking, programmeerbaarheid en software defined networking (SDN).

Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat het datacenter, de cloud en provideromgevingen schaalbaarder en meer open worden, en makkelijker zijn uit te breiden. Ook wordt gezorgd voor meer consistentie binnen fysieke, virtuele en cloud omgevingen. Klanten kunnen zo een verbinding leggen met multi-cloud en hybride omgevingen, om zo hun infrastructuur te optimaliseren, nieuwe mogelijkheden te creëren en nieuwe diensten aan te bieden.

Kijk voor een uitgebreid Engelstalig persbericht op:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1134432

————-

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

This entry was posted in pressroom and tagged . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco presenteert nieuwe en flexibele open netwerkoplossingen voor datacenters en de cloud