Press Room

Persuitnodiging: Ontdek ‘de waarde van data’ op donderdag 21 maart 2013

Het management van veertien IT-organisaties en 2 onderzoeksbureaus delen hun kennis over en ervaring met ‘de waarde van data’

 

Beste persrelatie,

 

We nodigen je graag uit voor een informele bijeenkomst op donderdag 21 maart aanstaande vanaf 16.00 uur in Hoofddorp. Tijdens deze bijeenkomst word je in een kort tijdsbesprek bijgepraat  over een essentieel IT-thema en geïnformeerd over de mening en ervaringen van meer dan 14 IT-organisaties.

 

Dit keer is gekozen voor het thema ‘De waarde van data’ en wat er voor nodig is om deze waarde in stand te houden en te vergroten.

 

We werken dit jaar samen met twee ICT-marktonderzoekbureaus voor relevante bronnen plus de nodige inhoudelijke munitie en scherpte. Ruud Alaerds van Keala en Marcel Warmerdam van the METISfiles geven een korte introductie op het thema aan de hand van onderzoeken die zij op dit gebied hebben gedaan. Daarna krijg je de kans meer inzicht te krijgen in de waarde van data door een discussie aan de hand van uitdagende stellingen en door  gesprekken met het management van de aanwezige IT-organisaties.

 

Thema: de waarde van data

Het thema is ingegeven door een aantal ontwikkelingen die een grote impact hebben op data. Denk aan de explosie van mobiele devices en apps, de behoefte om  ‘anywhere, anytime, anyhow’ toegang te bieden tot data en de mogelijkheid om uit data meer informatie te halen. Natuurlijk maakt Big Data deel uit van dit thema, maar de waarde van data gaat het om veel meer dan alleen het verwerken en opslaan van enorme hoeveelheden gegevens. Het gaat ook om de veiligheid van de gegevens, om  de verschillende bronnen waaruit we data willen putten, om efficiënt transport van data, de snelheid waarmee we de juiste gegevens op de juiste plaats kunnen krijgen, het veilig opslaan en wissen van data, enzovoort. Kortom, voldoende aanleiding voor een interessante inventarisatie en discussie.

 

Wie praten er mee?

Op dit moment hebben veertien IT-bedrijven, Bitbrains, Cisco, Comparex, Cordys, Intel, Kroll Ontrack, NetIQ, Network Hardware Resale (NHR), Novell, Sophos, Vanenburg Software, TSS, WD en Winvision, toegezegd aan het evenement deel te nemen. Zij zullen bovendien in een beknopte video hun visie op het thema geven.

 

De details

Wanneer:        Donderdag 21 maart 2013

Waar:                Performance Solutions Café in gebouw 4 van het Holland Office Center

Adres:               Kruisweg 789, Hoofddorp

 

Ontvangst vanaf 16.00 uur. We starten om 16.30 uur met het programma. Aansluitend is er voldoende gelegenheid om tijdens een hapje en een drankje persoonlijk met alle aanwezigen van gedachten te wisselen. We verwachten dat het event rond 20.00 uur zal zijn afgelopen.

 

Aan- of afmelden

Laat je ons weten of we op jouw komst (en/of die van een collega) kunnen rekenen? Dat kan via een e-mail naar jesper@yellow-communications.com of via 023 – 555 34 24.

 

Met vriendelijke groet,

Karin van Geelen Nanda Bechtholt Perlita Fränkel
Yellow Communications The Communication Force MCS
This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Persuitnodiging: Ontdek ‘de waarde van data’ op donderdag 21 maart 2013