Press Room

TP Vision onthult PFL4508 en PFL5008: stijlvolle Philips Smart TV’s met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

  • Voor het eerst Ambilight op de 5000-serie
  • Micro Dimming geeft helder contrast tussen diepzwart en levendige kleuren
  • Strakke combinatie van geavanceerde technologie en eigentijdse vormgeving

TP Vision introduceert twee nieuwe Philips Smart TV-series die uitmuntende beeldkwaliteit combineren met prachtig design:  de PFL4508 en PFL5008. De televisies zijn vanaf het tweede kwartaal van 2013 leverbaar.
De PFL4508-serie: wáár voor je geld

De aantrekkelijk geprijsde Philips PFL4508-serie is verkrijgbaar met schermafmetingen van 81 tot 140 centimeter. Het in het oog springende design van de tv’s kenmerkt zich door het dunne frame van geborsteld aluminium rond het scherm en de elegante, minimalistisch vormgegeven voet van glanzend donkergrijs aluminium.

Geïntegreerde Wi-Fi maakt draadloze toegang tot Philips Smart TV-diensten en –toepassingen kinderspel. De nieuwe 3D-tv’s ondersteunen Wi-Fi Miracast ™ en Philips My Remote – waardoor content zeer eenvoudig te delen is met mobiele apparaten. De optionele USB-webcam maakt het gebruik van Skype ® op het grote tv-scherm mogelijk.

Alle Philips PFL4508-modellen zijn voorzien van 3D Max. Dankzij de ondersteuning van active 3D-shutterbrillen worden 3D-films weergegeven in prachtige Full HD-resolutie. Mogelijkheden als 2D-3D Conversion en diepte-instelling met 3D Depth stellen de kijker in staat alle 3D-content af te stemmen op de persoonlijke smaak. Dual View Gaming zorgt bovendien voor grenzeloos gameplezier met  2D two-player games.

Om het beeldcontrast te optimaliseren, zijn de PFL4508-tv’s uitgerust met Micro Dimming, een functie die het edge LED backlight plaatselijk dimt ten opzichte van de beelden op het scherm, wat tegelijkertijd resulteert in diepe zwarttinten én heldere kleuren.

Geluids- en beeldkwaliteit gaan hand in hand bij de PFL4508-serie: krachtige Smart Stereo-speakers met een output van 20 watt zijn knap weggewerkt in de compacte behuizing en staan garant voor een rijke, breed uitwaaierende sound.

 

De Philips PFL5008-serie: nu ook met Ambilight

Met de introductie van de PFL5008-modellen is de 5000-serie voor het eerst uitgerust met de gepatenteerde tweezijdige Philips Ambilight-technologie. Maar de tv’s beschikken over meer functies van het hoogste niveau, zoals ingebouwde Wi-Fi voor draadloze toegang tot Philips Smart TV-diensten. Ondersteuning van Wi-Fi Miracast maakt het delen van content met mobiele apparaten zeer eenvoudig. Daarnaast is de PFL5008-serie klaar voor Skype ® video-conferencing met de optionele USB-camera.

Het schermpaneel van de tv’s uit deze serie ligt in een zeer smalle rand van geborsteld zwart staal, dat een harmonieus geheel vormt met de geborstelde zilverkleurige strip onder het scherm en de karakteristieke u-voet van zilverkleurig aluminium.

Alle modellen uit de PFL5008-serie zijn voorzien van Easy 3D met passieve 3D-technologie, 2D-3D Conversion, 3D-Depth en Dual View Gaming. De toestellen zijn afgeladen met beproefde functies die zorgen voor prachtig beeld, zoals 300Hz Perfect Motion Rate[1] voor haarscherpe bewegende beelden en een optimaal contrast tussen diepe zwarttinten en heldere kleuren dankzij Micro Dimming.

De ultieme multimedia-ervaring is pas compleet met goed geluid, en daar zorgen krachtige stereospeakers voor. De speakers ondersteunen Ambi-wOOx voor een diepe, warme basweergave.

 

Prijzen en verkrijgbaarheid

De nieuwe modellen uit de PFL4508- en PFL5008-serie staan begin april in de winkel. De verwachte adviesprijzen lopen uiteen van €599 voor de 81 centimeter grote PFL4508 tot €1.499 voor de PFL5008 met een schermdiagonaal van 140 centimeter.

[1] Perfect Motion Rate (PMR) staat voor het gecombineerde zichtbare effect van functies als  panel refresh rate, backlight blinking, scanning backlight en micro dimming.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. TP Vision telt bijna 3.300 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/image-library.TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl


[1] Perfect Motion Rate (PMR) staat voor het gecombineerde zichtbare effect van functies als  panel refresh rate, backlight blinking, scanning backlight en micro dimming.


This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: TP Vision onthult PFL4508 en PFL5008: stijlvolle Philips Smart TV’s met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding