Press Room

Nieuwe commercieel directeur voor Egemins Process Automation divisie in Nederland

Bernardo Stokman (39) is aangesteld als nieuwe commercieel directeur voor de divisie Process Automation bij Egemin in Nederland. Daar gaat hij het commerciële beleid bepalen en uitvoeren binnen de divisie die automatiseringsprojecten ontwerpt, installeert en onderhoudt. Hij rapporteert aan divisiemanager Arnoud den Hoedt die wereldwijd verantwoordelijk is voor de divisie.

“Ik ken Egemin Automation al meer dan tien jaar en heb de organisatie sterk zien groeien. Ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van de Egemin organisatie, waar ik samen met het twintigkoppige team de divisie Process Automation verder zal uitbouwen en de marktpositie ervan zal versterken in Nederland”, aldus Bernardo Stokman. “Dat wil ik enerzijds bereiken door ons klantenbestand uit te breiden in de voedingsmiddelen- en tankterminalindustrie. Anderzijds wil ik nog dichter bij de klantenprojecten staan en meer nadruk leggen op Life Cycle Services. Die dienst binnen onze divisie staat in voor preventief en corrigerend onderhoud op basis van Service Level Agreements.”

Bernardo, die een achtergrond in werktuigbouwkunde heeft, was voorheen bij EuroSort verantwoordelijk voor de internationale verkoop en bedrijfsontwikkeling.

Noot voor de redactie: een hoge resolutie foto van Bernardo Stokman hier te downloaden.

Over Egemin Automation

Egemin Automation levert automatiseringsprojecten die de logistieke en productieprocessen van industriële bedrijven verbeteren. Egemin biedt maatwerk waarmee klanten hun concurrentie een stap voor blijven. Doelmarkten zijn distributie en logistiek, life sciences, voedingsindustrie, olie en gas, papier en print en infrastructuur. Egemin benadert de markt vanuit vier divisies. Handling Automation automatiseert interne logistiek en goederenbehandeling. De divisie Life Sciences zorgt voor validatie, compliance en automatisering. Process Automation biedt procesautomatisering aan de voeding, olie en gas, nutsector en chemische industrie. Infra Automation automatiseert bruggen, sluizen, tunnels, stuwen en pompgemalen. Egemin zorgt voor professioneel advies, integrale projectuitvoering en technische ondersteuning tijdens de volledige levensduur van de installaties. Egemin werkt internationaal vanuit de hoofdzetel in Zwijndrecht en diverse vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Bij het bedrijf zijn 620 medewerkers in dienst.

Contact

Egemin

Michaël Coryn, Marketing Communications Manager

Baarbeek 1, B-2070 Zwijndrecht (België)

T:+32 3 641 13 57

michael.coryn@egemin.com

www.egemin.com

Contact voor journalisten

Quadrant Communications

Alexis Bracke

Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gent (Ledeberg), België

T: +32 9 210 5356

M: +32 473 63 48 20

alexis@quadrantcommunications.be

This entry was posted in pressroom and tagged . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Nieuwe commercieel directeur voor Egemins Process Automation divisie in Nederland