Press Room

Cisco maakt winnaars jaarlijkse Cisco Partner Awards bekend

Amsterdam, 17 mei 2013 – Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekend gemaakt welke twaalf Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2012. Een goede samenwerking met partners is voor Cisco van groot belang vanwege de belangrijke rol die zij spelen bij de dienstverlening aan klanten en de bijdrage die zij leveren aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

De winnaars van de Cisco Partners Awards 2013

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden.

 

De winnaars zijn:

 1. Architectural Excellence: Borderless Networks: Imtech
 2. Architectural Excellence: Collaboration: KPN
 3. Architectural Excellence: Data Center: Open Line
 4. Solution Innovation Partner of the Year: Telindus
 5. Service Provider Partner of the Year: BT
 6. Cloud Partner of the Year: Orange
 7. Commercial Partner of the Year: Avit
 8. Public Sector Partner of the Year: Vosko
 9. Enterprise Partner of the Year (+ North Theatre Award): Dimension Data
 10. Distributor of the Year  (+ North Theatre Award): Comstor
 11. Technology Partner of the Year: Citrix
 12. Services Partner of the Year: Dimension Data

 

Bij twee van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar ook een ‘North Theatre Award’. Dit jaar zijn de winnaars Comstor (net als vorig jaar Cisco’s Distribution Partner of the Year) en Dimension Data (Enterprise Partner of the Year). Deze partners zijn in die categorieën tevens winnaar voor de gehele Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische staten. Zij dingen vervolgens mee naar de Europese Cisco Partner Awards, die tijdens de Cisco Partner Summit 2013, die van 3 tot en met 6 juni plaatsvindt in Boston (VS), bekend worden gemaakt.

 

“Met deze awards willen we onze partners duidelijk maken hoe belangrijk zij zijn voor Cisco, voor onze verdere groei en de ontwikkeling van onze business. Onze partners bieden klanten  toegevoegde waarde, met diensten en oplossingen op basis van Cisco-producten. Innovatieve oplossingen waarin bijvoorbeeld verschillende technologieën bijeen worden gebracht, zoals netwerk- en opslagtechnologie. Ook beschikken onze partners over diepgaande expertise binnen hun een specifieke marktgebieden en investeren zij continu om hun Cisco-dienstverlening op een hoger niveau te brengen”, zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie bij Cisco Nederland.

 

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:

Cisco

Iris Mulder

Tel: 020 357 3207

Mob: 06 4184 4279

E-mail: imulder@cisco.com
Check Twice
Cisco Persdesk

Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco maakt winnaars jaarlijkse Cisco Partner Awards bekend