Press Room

DVDPost biedt volledige catalogus aan op Philips Smart TV

Brussel, 28 mei 2013 – DVDPost, een van de grootste video-on-demandaanbieders in België en Luxemburg, gaat zijn volledige filmcatalogus aanbiedenop Philips Smart TV. Dat zijn DVDPost en TP Vision overeengekomen. De catalogus is toegankelijk via de DVDPost-app en is vanaf nu beschikbaar voor Philips Smart TV’s in de 6000-reeks en hoger vanaf 2012.

 

Logische overeenkomst

“Wij verwachten een grote toename in het gebruik van Smart TV’s en Smart TV-apps als medium voor het bekijken van films” zegt Pierre Demolin, CEO van DVDPost. “De nieuwe app en de overeenkomst met TP Vision is dus een logische keuze, gezien het bestaande bereikvan PhilipsSmart TV in Belgiëen Luxemburg en demultiplatformstrategie van DVDPost.”

Ook voor TP Vision is de DVDPost-app een logische stap. “Of het nu om premium video’s, gemiste programma’s of films gaat: gebruikersvan PhilipsSmart TV’s maken steeds vaker gebruik van de beschikbare Smart TV-diensten,” zegt Remco Rutte, Business Developer bij TP Vision. “Aangezien wij Philips Smart TV-bezitters een zo rijk mogelijke filmervaring willen aanbieden, is de lancering van de DVDPost-app eigenlijk vanzelfsprekend.”

 In het kader van de introductie van de DVDPost-app krijgt iedereen die tussen 27 mei en 30 juni een Philips Smart TV uit de 6000-, 7000-, 8000- of 9000- serie koopt twintig films cadeau. Bestaande bezitters van deze modellen krijgen vier gratis films om met het aanbod van DVDPostkennis temaken.

 

Over DVDPost

Home Entertainment Services (of HES trading, opererend onder de naam DVDPost) is opgericht in 2002 en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van een abonnement-gebaseerde verhuurdienst voor films in DVD en Blu-ray-formaat in de Benelux. Onlangs heefthet bedrijfeen geintegreerde Video on Demand (VOD) dienst ontwikkeld en gelanceerd in Belgie en Luxemburg. Inmiddels wordt via deze dienstde content van15 studio’s aangeboden, waaronder Cineart, BelgaFilms, E-One en Warner (verwacht in Q2, 2013). Dit maakt DVDPost een van de breedste VOD-catalogi in de Belgische en Luxemburgse markt.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijfricht zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van PhilipsTV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van PhilipsTV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen leverthet bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slimen gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving.Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehoudervan Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. TP Vision telt bijna 3.300 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pr/image-library.TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: DVDPost biedt volledige catalogus aan op Philips Smart TV