Press Room

E+ en Atlantae fuseren tot EPlus: Jobs for Engineers by Engineers

Rekruteringsbureau E+ uit Zwijndrecht (België) en headhunting specialist Atlantae uit Lokeren (België) hebben de handen in elkaar geslagen en worden samen EPlus, een gespecialiseerd wervings-, selectie en executive search bureau voor hoger opgeleid personeel met technische profielen.

De “E” in EPlus staat voor Experts in Engineering. Terwijl E+ klassieke werving en selectie van technische profielen doet via databases en netwerken, is Atlantae gespecialiseerd in headhunting voor technische topfuncties op managementniveau. Dankzij de fusie zijn beide competenties nu in één bedrijf ondergebracht om zich nog sterker te kunnen profileren.

Naast de hoger opgeleide technische profielen, richt het bedrijf zich nu ook op directie-, management- en commerciële functies in technische domeinen. Dit omvat onder andere onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs, personen voor technische commerciële functies alsook technische en operationele managers.

Patrick Van Lijsebetten, managing director en oprichter van Atlantae, is de nieuwe CEO van EPlus. Een foto van hem is hier te downloaden.

Meer informatie over het team en de dienstverlening is te vinden op de website: www.jobs4engineers.be/nl.

Over EPlus
EPlus is de partner bij uitstek voor bedrijven die op zoek zijn naar ingenieurs en technische bachelors. Daarnaast kan degene die een hogere technische opleiding heeft genoten, bij EPlus terecht in het geval een carrièreswitch opportuun, noodzakelijk of wenselijk is.

Jobs for Engineers by Engineers” is meer dan een slogan. De EPlus consultants zijn ingenieurs met een brede ervaring in het bedrijfsleven die de behoeften van bedrijven op waarde kunnen schatten en de specifieke toegevoegde waarde van kandidaten op technisch én persoonlijk vlak herkennen. Ze bieden oplossingen op maat, zowel in contractvorm (vaste aanstelling, zelfstandigen, via uitzendbureau) als in zoekmethodiek (headhunting, direct search, database search en open rekrutering).

Contact

EPlus

Greet Van Laere, Sales Assistant – Office Coördinator

Stephensonweg 6, NL-4207 HB Gorinchem (België)

T:+32 3 641 12 86

greet.vanlaere@eplus-engineers.be

www.jobs4engineers.be/nl | LinkedIn

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: E+ en Atlantae fuseren tot EPlus: Jobs for Engineers by Engineers