Press Room

Cisco ververst enterprise netwerkaanbod voor zakelijke en IT-innovatie

Nieuwe Catalyst switches en Integrated Services Routers breiden het Cisco ONE programmeerbaar netwerkmodel uit om nieuwe diensten voor eindgebruikers mogelijk te maken

De trend naar de cloud en mobiel versterken de vraag naar snellere applicaties en diensten. Cisco speelt hier op in met aanpassingen van zijn portfolio om netwerken te automatiseren, zodat deze direct kunnen reageren op de behoeften van applicaties. Vandaag heeft Cisco opnieuw een belangrijke stap gezet met de introductie van nieuwe en verbeterde Cisco Catalyst switching- en Integrated Services Router-producten, die zeer krachtige en volledig programmeerbare enterprise netwerkoplossingen mogelijk maken. De producten maken deel uit van de nieuwe Cisco Enterprise Network Architecture die ervoor zorgt dat applicaties de netwerkinformatie krijgen die zij nodig hebben om eindgebruikers innovatievere diensten te bieden, terwijl er minder beheer door IT-professionals nodig is.

De Enterprise Network Architecture positioneert het enorme Cisco switching- en routeraanbod voor de toekomst. Een toekomst waarin het steeds meer gaat over synergie tussen applicaties, software voor netwerkdiensten en netwerkhardware. Deze architectuur helpt klanten zich voor te bereiden op het ‘Internet of Everything’ door een netwerk aan te bieden voor een voortdurend groeiende en veranderende verzameling applicaties, zowel voor bedrijven als voor consumenten.

Het volledige Engelstalige bericht is hier te vinden: http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1210644

————-

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:

Cisco

Iris Mulder

Tel: 020 357 3207

Mob: 06 4184 4279

E-mail: imulder@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk

Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco ververst enterprise netwerkaanbod voor zakelijke en IT-innovatie