Press Room

TP Vision kondigt nieuwe LED TV’s aan voor ziekenhuizen, zorgtehuizen en rehabilitatiecentra

  • Prachtig vormgegeven Philips EasySuite en MediaSuite LED TV’s, die met specifieke functies voor de zorginstellingen uitgevoerd zijn
  • Philips Healthcare-TV’s zijn compatibel met diverse verpleegoproepsystemen De nieuwe Healthcare-TV’s zijn op afstand te beheren, wat lage gebruikskosten garandeert
  • Nieuwe afstandsbediening specifiek ontworpen voor het gebruik in gezondheidsinstellingen

 
TP Vision kondigt vandaag een nieuwe lijn van zakelijke TV’s aan, die specifiek zijn ontworpen voor het gebruik in gezondheidsinstellingen. De Philips EasySuite en MediaSuite Healthcare-TV’s beschikken over functies, die specifiek op de eisen van ziekenhuizen, zorgtehuizen en rehabilitatiecentra inspelen. De toestellen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en lage gebruikskosten. Schermbreedtes variëren tussen de 55cm (22’’) en 140cm (55’’).

 

Specifieke functies die voor het gebruik in zorginstellingen zijn ontworpen

Philips Healthcare-TV’s zijn compatibel met verpleegoproepsystemen voor vergrote toegankelijkheid in het geval van noodsituaties. Patiënten kunnen altijd en ongestoord hun entertainment volgen dankzij een speciale hoofdtelefoon-aansluiting bij het kussen.

 

Meerdere afstandsbedieningen voor meerdere patiënten

Een speciaal koppelingsprogramma maakt het mogelijk om tot 14 afstandsbedieningen samen te koppelen, zodat ze elkaar niet gaan storen.

 

Een speciaal vuilwerende en hygiënische afstandsbediening

TP Vision biedt ook een speciale afstandsbediening aan die zeer makkelijk te reinigen is. Deze witte afstandsbediening beschikt over een schoon te vegen vuilwerende laag en naadloos geïntegreerde knoppen. Daarnaast is deze Philips afstandsbediening met zijn afgesloten batterijcompartiment bestand tegen water en alcohol.

 

Geavanceerde medische eisen en standaarden

Om aan de hoge eisen in de medische omgeving te voldoen zijn de Healthcare-TV’s met een hoge impedantielaag bedekt, waardoor er optimale schokwering ontstaat. Daarnaast zijn de behuizingen van vuurbestendig materiaal gefabriceerd.

 

Beheer op afstand

Philips Healthcare-TV’s zijn op afstand in te stellen, wat garant staat voor zowel lage aankoopkosten als gebruikerskosten. De instellingen zijn gemakkelijk met een USB-stick of via SmartInstall te klonen. SmartInstall is een handige tool, waarmee de installatie en configuratie op afstand uitgevoerd kan worden, zodat de patiënten niet gestoord worden. Ook is het mogelijk om met SmartInstall de instellingen te vergrendelen, zodat de patiënten niets per ongeluk kunnen wijzigen.

 

MyChoice-dienst

Een hoge ROI en lage gebruikskosten zijn in de afgelopen jaren voor gezondheidsinstellingen alsmaar belangrijker geworden. MyChoice is een geïntegreerde dienst, die met de zakelijke Philips TV-lijn meegeleverd wordt. Met MyChoice kunnen patiënten “premium content” kopen zonder dat er extra kosten voor de instelling worden gemaakt. Elk kanaal is in te stellen als een “premium” kanaal, dat alleen met een vooraf-gekochte PIN code toegankelijk is.

 

Twee gestroomlijnde ontwerpen met een vleugje zwart of wit

Philips Healthcare-TV’s beschikken over een gestroomlijnd ontwerp en ronde vormen, zodat ze makkelijk schoon te maken zijn. Alle EasySuite en MediaSuite modellen zijn in het zwart beschikbaar, daarnaast zijn de EasySuite modellen met schermbreedtes van 61cm (24’’) en 66cm (26’’) ook in het wit te verkrijgen. Dankzij de gebruikte LED-technologie hebben de TV’s een dun ontwerp.

 

Impact op het milieu

Dankzij de gebruikte LED-technologie is het energieverbruik van de TV’s sterk verminderd. De Philips Healthcare-TV’s beschikken over A++, A+ en A energielabels. In stand-by modus is het energieverbruik lager dan 0.3W.

De Philips Healthcare-TV’s zijn in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland, Australië en Nieuw-Zeeland verkrijgbaar.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. TP Vision telt bijna 3.100 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Noot voor de redactie: TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice PR, een samenwerkingsverband tussen MCS PR in Nederland en Quadrant Communications in België.

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: TP Vision kondigt nieuwe LED TV’s aan voor ziekenhuizen, zorgtehuizen en rehabilitatiecentra