Press Room

Philips verrijkt tv-ervaring met nieuwe mogelijkheden van Ambilight

  • TP Vision heeft de Ambilight-ervaring op Philips televisies verder ontwikkeld
  • De grote lichtgloed van Ambilight 4-sided XL biedt de sensatie van een ‘zwevende’ tv
  • Aansluiting op draadloze verlichting van Philips hue breidt de Ambilight-beleving uit naar de hele woonkamer
  • De Ambilight+hue-app is er voor Android en iOS

 

 

TP Vision introduceert twee nieuwe functies van Philips Ambilight: Ambilight 4-sided XL op de Philips Elevation en de integratie van Ambilight met het draadloze ledverlichtingssysteem Philips hue.

 

Vierzijdig Ambilight

TP Vision is voortdurend bezig met het verbeteren van Amblight, de unieke verlichtingstechnologie voor Philips televisies. De nieuwste versie creëert een nóg grotere, zachtere en warmere gloed langs de vier zijden van de televisie. Ambilight 4-sided XL, toegepast op de nieuwe, 152 centimeter metende Philips Elevation, maakt gebruik van 94 krachtige leds die centraal zijn ingebouwd aan de achterkant. Ambilight 4-sided XL breidt het beeld virtueel uit door een grote halo rond het scherm te projecteren in de kleuren van de televisiebeelden. De Philips Elevation TV is vanaf het derde kwartaal van 2013 verkrijgbaar.

 

Ambilight+hue-app

TP Vision heeft bovendien een Ambilight+hue-app ontwikkeld voor smartphones en tablets met Android en iOS. Met deze app kunnen de slimme lichteffecten van Ambilight worden uitgebreid naar de draadloze ledverlichting van Philips hue. Deze combinatie dompelt de hele woonkamer onder in een televisiebeleving die kleurrijker en overweldigender is dan ooit tevoren.

Ambilight aan hue koppelen is eenvoudig. De intuïtieve grafische interface van de app leidt de gebruiker probleemloos door de setupprocedure. De Ambilight+hue-app wordt ondersteund door alle Philips-tv’s met Ambilight vanaf 2011.

De Ambilight+hue-app is vanaf heden beschikbaar in Google Play en de Apple App Store.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. TP Vision telt bijna 3.300 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Noot voor de redactie: TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice PR, een samenwerkingsverband tussen MCS PR in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Philips verrijkt tv-ervaring met nieuwe mogelijkheden van Ambilight