Press Room

Ultraslanke Philips Elevation tv heeft Ambilight aan vier zijden

  • De 152 centimeter grote Philips Elevation is de dunste Philips televisie ooit
  • Ultradun design met vierzijdig Ambilight creëert de illusie van een televisie die zweeft in een grote, warme lichtgloed
  • Geavanceerde tv-ervaring met geweldige beeldkwaliteit en intelligente gebruikersinteractie

 

TP Vision brengt alle tv-innovatie van Philips samen in de nieuwe Philips Elevation: ultraslank design met een nieuwe Ambilight-dimensie, de nieuwste Smart TV-functies en adembenemende beeldkwaliteit. De Elevation is 13,5 millimeter dun en dat is slanker dan alle andere Philips-tv’s. Het nieuwe toestel, uitgerust met Ambilight 4-sided XL, is vanaf het derde kwartaal van 2013 verkrijgbaar. 

 

Zwevend in een halo van licht

De Philips Elevation is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De combinatie van het ultraslanke design – op een transparante voet of aan de wand gemonteerd – en Ambilight 4-sided XL creëert de illusie van televisiebeelden die zweven in een grote gloed van warm licht.

 

Nieuwe Ambilight-technologie

De nieuwe Ambilight-technologie op de 152 centimeter metende Philips Elevation bestaat uit 94 leds die in het midden van de achterkant zijn gemonteerd. Dit levert een grote, zachte en warme lichtgloed op aan alle vier de zijden van het beeldscherm. De lichtgloed neemt de kleuren aan van wat er op de televisie te zien is, waardoor het beeld virtueel wordt uitgebreid.

 

Veelzijdig, eenvoudig en intelligent

De Philips Elevation maakt de toegang tot het uitgebreide Philips Smart TV-aanbod zeer eenvoudig. De speciaal ontwikkelde afstandsbediening van geborsteld staal is voorzien van een volledig toetsenbord voor het snel en gemakkelijk invoeren van tekst. De aanwijsfunctionaliteit zorgt voor probleemloze navigatie door de rijke keuze aan apps en diensten zoals catch-up TV, video on demand, Skype en sociale media.

 

Slimme gebruikersinteractie

De moderne consument wil de vele foto’s en films, opgeslagen op smartphone, tablet en computer, ook op de grote televisie in de woonkamer kunnen bekijken. De Philips Elevation is daarom uitgerust met Wi-Fi Miracast™ en SimplyShare, waarmee filmpjes of liedjes van mobiele apparaten zeer eenvoudig naar het televisiescherm kunnen worden gestreamd. Maar andersom kan ook: Wi-Fi Smart Screen haalt de digitale televisiebeelden juist naar de draadloos aangesloten mobiele apparaten, terwijl Multi-Room het mogelijk maakt om te streamen naar een DLNA®-compatibele tv die ergens anders in huis staat.

 

Ultraslank maar nog steeds superieur

Ondanks het ultradunne design levert de Philips Elevation volkomen trillingvrije beelden die verbluffend scherp zijn, kraakhelder en met levendige kleuren, door de toepassing van Perfect Pixel HD. 900HZ Perfect Motion Rate (PMR)* draagt zorg voor nauwkeurige, soepele en natuurlijke bewegende beelden. Verder is Micro Dimming Pro – dat backlight dynamisch moduleert naar de helderheid van het beeld – een garantie voor perfect beeldcontrast.

*Perfect Motion Rate (PMR) staat voor het gecombineerde zichtbare effect van functies zoals panel refresh rate, backlight blinking, scanning backlight en micro dimming. Een hogere PMR-waarde betekent hoger contrast en vloeiendere bewegende beelden.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips Electronics N.V. TP Vision telt bijna 3.300 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Noot voor de redactie: TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice PR, een samenwerkingsverband tussen MCS PR in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Ultraslanke Philips Elevation tv heeft Ambilight aan vier zijden