Press Room

Coks Stoffer neemt afscheid als algemeen directeur Cisco Nederland

Amsterdam, 4 september 2013 – Coks Stoffer neemt afscheid als algemeen directeur van Cisco Nederland. Stoffer was ruim acht jaar verantwoordelijk voor de activiteiten van Cisco in Nederland. Tot er een opvolger is gevonden worden zijn taken en verantwoordelijkheden vanaf heden gezamenlijk waargenomen door de leden van het management team van Cisco Nederland. Coks Stoffer zal per 1 december 2013 officieel uit dienst treden.

Onder leiding van Coks Stoffer is Cisco Nederland in belangrijke mate betrokken geweest bij de veranderingen die zich bij klanten en partners hebben voltrokken. Daarbij is het netwerk steeds meer een centrale rol binnen organisaties gaan spelen. Daarnaast heeft Coks Stoffer zich actief ingezet voor de ontwikkeling van Smart Cities, waaronder Eindhoven, Amsterdam en Almere, en Nederland ICT. Verder heeft hij diverse Nederlandse bestuursfuncties vervuld.

Na deze periode zal Coks Stoffer zich nu op andere zaken gaan richten. Cisco bedankt Coks Stoffer voor de inzet en passie die hij heeft getoond in de vertegenwoordiging van Cisco in Nederland.

————-

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Coks Stoffer neemt afscheid als algemeen directeur Cisco Nederland