Press Room

Nuance zorgt voor de intelligente spraakmogelijkheden van S-Voice op de nieuwe Samsung Galaxy Gear en Samsung Note 3

Spraak- en taaltechnologieën van Nuance doen hun intrede op de nieuwe Samsung smartwatch en smartphone

Merelbeke, België, 5 september 2013

De nieuwe Samsung Galaxy Gear smartwatch en de Samsung Note 3 zijn uitgerust met spraak- en taalfunctionaliteit van Nuance. Beide apparaten maken deel uit van de groeiende reeks Samsung-producten met S-Voice. De aankondigingvan vandaagis ook in een ander opzicht een mijlpaal: voor het eerst wordt technologie die is gebaseerd op de intelligente spraaksystemen van Nuance gebruikt in apparaten die op het lichaam worden gedragen. Dit sluit naadloos aan op de strategie van het bedrijf om de Nuance Cloud Services verder uit te breiden.

Samsung integreert de spraaktechnologie van Nuance in zijn mobiele telefoons, tablets, tv’s en nu dus ook in horloges. Nuance biedt met zijn spraaktechnologie een zeer intuïtieve en natuurlijke manier om te communiceren met apparaten. Het bedrijf is op dit gebied een pionier. De spraak-, tekst- en bewegingstechnologieën van Nuance creëren intelligente systemen die mensen gemakkelijker toegang geven tot diensten en informatie. Nuance en Samsung zorgen er samen voor dat gebruikers op een moeiteloze en gepersonaliseerde manier kunnen omgaan met hun mobiele toestellen, waarbij Android de voorkeuren van de consument begrijpt en zich daaraan aanpast.

“De Samsung Galaxy Gear en de Samsung Note 3 veranderen de manier hoe mensen met elkaar verbonden blijven. Met behulp van hun stem maken mensen optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden van technologie die op het lichaam wordt gedragen”, zegt Michael Thompson, Executive Vice President enGeneral Manager vanNuance Mobile. “Hiermee begint het tijdperk van apparaten die je op je lichaam draagt en waartegen je spreekt, die je begrijpen, je leren kennen, anticiperen op wat je wilt en zich aanpassen.”

Nuance heeft talrijke innovaties op zijn naam inzake spraak- en aanrakingstechnologieën en hetbegrijpen van natuurlijke taal. Deze innovaties vormen de basis voor een nieuwe generatie ‘personal assistant’-technologieën voor consumenten van toonaangevende fabrikanten en providers. Ga voor meer informatie naar www.nuancemobilelife.com of ga met ons in gesprek op www.facebook.com/DragonSpraakherkenning of op Twitter: @NuanceDragonNL.

Over Nuance Communications
Nuance Communications is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij de technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar http://netherlands.nuance.com.

Nuance Communications
Vanessa Richter, Senior Public Relations Manager EMEA
Guldensporenpark 32, B-9820 Merelbeke
T: +32(0)9 239 8031
E: vanessa.richter@nuance.com

Contact voor journalisten:
Check Twice
Marguérite van der Heijden
T: 023-5628208
E: marguerite@checktwice.nl
www.checktwice.nl
Twitter:@checktwice_pr

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Nuance zorgt voor de intelligente spraakmogelijkheden van S-Voice op de nieuwe Samsung Galaxy Gear en Samsung Note 3