Press Room

Cisco steunt 3FM Serious Request voor het zevende achtereenvolgende jaar met netwerkapparatuur

Amsterdam, 19 december 2013 – Op woensdag 18 december gaat 3FM Serious Request van start vanuit het Glazen Huis, dat dit jaar in Leeuwarden staat. Net als de vorige jaren kunnen de uitzendingen ook dit jaar weer live gevolgd worden. Cisco steunt de actie van 3FM voor het zevende achtereenvolgende jaar, met netwerkcomponenten voor het Glazen Huis, waaronder switches, draadloze toegangspunten en video-encoder/decoders om de beelden die van de locatie in Leeuwarden in HD-kwaliteit door te zenden naar Hilversum. Eurofiber levert de benodigde glasvezelverbinding van de locatie naar Hilversum, NPO levert de internetverbindingen en alle IT diensten; United verzorgt de middelen voor HD-televisieregistratie, zowel tijdens de actieweek als tijdens de eindshow op 24 december.

 
De snelle dataverbinding wordt ook gebruikt voor de ondersteuning van de activiteiten van het call center, waar de telefoontjes en berichten voor 3FM Serious Request worden afgehandeld. De hoge snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van de verbinding en het netwerk zorgen ervoor dat alle soorten informatie probleemloos tegelijkertijd uitgewisseld kunnen worden – van audio en video tot internet en telefonie.

 
Het goede doel waarvoor de DJ’s zich dit jaar tijdens de tiende editie van Serious Request opnieuw voor inzetten, is het voorkomen van de zeer hoge sterfte onder kinderen over de hele wereld. Jaarlijks sterven ruim 800.000 kinderen aan de gevolgen van diarree, dat wordt veroorzaakt door gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Ook dit jaar gaan de DJ’s in samenwerking met het Rode Kruis voor een recordbedrag. 3FM Serious Request is een gezamenlijke actie van 3FM en het Rode Kruis.

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.


Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

 
Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco steunt 3FM Serious Request voor het zevende achtereenvolgende jaar met netwerkapparatuur