Press Room

Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2014 bekend

Amsterdam, 28 februari 2014 – Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekendgemaakt welke Nederlandse partners de dertien Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2013. Een goede samenwerking met partners is voor Cisco van groot belang vanwege de belangrijke rol die zij spelen bij de dienstverlening aan klanten en de bijdrage die zij leveren aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

De winnaars van de Cisco Partner Awards 2014

 

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

 

De winnaars zijn:

 • Architectural Excellence – Enterprise Networking:
KPN
 • Architectural Excellence – Collaboration:
Avit
 • Architectural Excellence – Data Center:
Telindus
 • Solution Innovation Partner of the Year:
Open Line
 • Service Provider Partner of the Year:
Orange
 • Cloud Builder of the Year (+ North Award):
Imtech
 • Cloud Provider of the Year (+ North Award):
KPN
 • Commercial Partner of the Year:
Imtech
 • Public Sector Partner of the Year:
Vosko
 • Enterprise Partner of the Year:
Dimension Data
 • Distributor of the Year:
Comstor
 • Technology Partner of the Year:
NetApp
 • Services Partner of the Year:
Dimension Data

 

Bij twee van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar ook een ‘North Award’. Dit jaar mogen Imtech en KPN zich respectievelijk de Cloud Builder en Cloud Provider of the Year van de Noord-regio noemen. Deze regio bestaat uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische staten. Imtech en KPN dingen ook mee naar de Europese Cisco Partner Awards, die bekendgemaakt worden tijdens de Cisco Partner Summit 2014, die van 24 tot en met 27 maart 2014 plaatsvindt in Las Vegas (VS).

 

“Deze awards zijn een belangrijk signaal richting onze partners, waarmee we duidelijk willen maken welke essentiële rol zij spelen binnen Cisco’s totale marktpropositie. Met hun marktspecifieke kennis en expertise bieden deze partners de toegevoegde waarde die zo belangrijk is voor klanten, met diensten en oplossingen op basis van Cisco-producten. Zij zorgen ervoor dat we onze business kunnen blijven uitbreiden en ontwikkelen, zowel in bestaande als in nieuwe marktsectoren. De nauwe onderlinge samenwerking met deze partners en hun continue investeringen in kennis zijn het geheim van het succes van Cisco”, zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie & Commercial Segment bij Cisco Nederland.

———-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.


Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com
Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2014 bekend