Press Room

Betreed een wereld van entertainment met de Smart TV’s uit de nieuwe Philips 6000-serie

  • Uitgebalanceerde combinaties van Smart TV, 3D-TV en de vermaarde Philips-beeldkwaliteit
  • Tweezijdig Ambilight met nieuwe mogelijkheden
  • Philips Smart TV met Cloud TV en Dropbox-gebaseerde Cloud Explorer
  • Hoogwaardige materialen die passen bij een slank en opvallend design

 

Amsterdam, 27 maart 2014 – TP Vision introduceert de nieuwe Philips 6000-serie. Alle Smart TV’s in deze serie (de 6100-, 6400-, 6500- en 6600-lijn) bieden een eigen combinatie van geavanceerde tv-functies en kenmerken zoals briljante beeldkwaliteit, 3D-tv, gedistingeerde afwerking en Ambilight. Hierdoor kunnen klanten kiezen voor een Philips TV die geheel is afgestemd op hun behoeften. De Philips 6000 Smart TV zal te koop zijn vanaf het tweede kwartaal van 2014.

 

Slank en chic design
In de 6000-serie zijn hoogwaardige materialen zoals glas en metaal gecombineerd met diverse frameloze of in ultra-smalle randen gegoten designs, uitgevoerd in wit, zilver of zwart. De elegante, platte televisies rusten op een open voet, wat zorgt voor een zwevend effect.

Geavanceerde beeldkwaliteit
De modellen uit de 6100-lijn met dual-coreprocessor bieden een fantastische beeldkwaliteit in heldere en levendige kleuren. Snel bewegende scènes worden vloeiend weergegeven en de beelden zijn helder en scherp. Daarnaast zorgt Micro Dimming voor een hoog contrast met diepe zwarttinten en helder wit. Vanaf de 6400-serie beschikken de toestellen over Micro Dimming Pro, dat het dimalgoritme voorziet van informatie over het omgevingslicht. Dit stelt de tv’s in staat om de intensiteit van het LED-backlight dynamisch aan te passen en zo het hoogst mogelijke contrast te leveren. 600 Hz Perfect Motion Rate zorgt voor een natuurlijke en trillingvrije tv-ervaring, zelfs bij supersnelle actie, gamen en sportscènes.

 

Verbeterde Ambilight-ervaring
De dynamische lichtgloed rond de 6500- en 6600-modellen, het resultaat van de tweezijdige Ambilight-technologie, staat garant voor een indrukwekkende en meeslepende kijkervaring. De experts van TP Vision hebben de Ambilight-beleving uitgebreid met een gaming-modus en de te downloaden Philips Ambilight TV app die de stemming erin brengt tijdens voetbalwedstrijden. Het geïntegreerde Hue-controlepaneel verspreidt de Ambilight-ervaring over de hele kamer*.

 

Een breed scala aan interactieve opties
De Philips 6000-serie wordt geleverd met een breed scala aan interfaces en poorten. De Smart TV’s bieden ook ondersteuning aan de Philips MyRemote-app, Wi-Fi Miracast™ en SimplyShare, dat draadloze streaming van en naar mobiele apparaten verzorgt. Zo worden smartphones en tablets eenvoudig geïntegreerd met de televisie. Verder maakt Multiroom viewing het mogelijk om te streamen naar een andere tv, overal in huis.

 

* Philips Hue-lampen worden apart verkocht

 

Over TP Vision
TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips N.V. TP Vision telt ongeveer 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie
Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pers/afbeeldingen.html. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

 

De inhoud van dit persbericht is correct ten tijde van publicatie maar kan wijzigen zonder mededeling vooraf. Alle in dit persbericht genoemde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

 

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Betreed een wereld van entertainment met de Smart TV’s uit de nieuwe Philips 6000-serie