Press Room

Ultradunne elegantie en geavanceerde beeldkwaliteit komen samen in Philips 7000-serie Smart TV’s

  • Philips 7000-modellen zijn uitstekende keuze voor filmliefhebbers die waarde hechten aan design
  • Nieuwe Ambilight Gaming Mode met Ambilight + hue-bedieningspaneel maakt gamen op tv grootser en meeslepender
  • 7500-serie is voorzien van krachtige draadloze subwoofer voor levensecht geluid
  • 7800-serie biedt uitmuntende 4K Ultra-HD-beeldkwaliteit

 

 

Amsterdam, 27 maart 2014 – Met de nieuwe Philips 7000-serie presenteert TP Vision een reeks superslanke high-class Smart TV’s. Met hun superieure beeldkwaliteit overtuigen de ultradunne 7100-, 7500- en 7800-serie zelfs de meest veeleisende cineasten: Full HD en 4K Ultra HD (alleen 7800) zorgen voor levensechte, natuurlijke en vloeiend bewegende beelden. Het frameloze design, uitgevoerd in glas en metaal, bezorgt de 7500- en 7800-serie een ultraslank silhouet. Geavanceerde tv-functies – waaronder 3D-TV, Ambilight, gemakkelijke toegang tot het Smart TV-aanbod van Philips en uitgebreide aansluitmogelijkheden – zorgen voor een televisie-ervaring die de grenzen van traditionele tv’s ver overschrijdt. De Philips 7000 Smart TV is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2014.

Beter beeld en vloeiendere bewegingen
De 7000-serie heeft alles aan boord voor een haarscherpe, kraakheldere tv-ervaring met vloeiend bewegende beelden. De modellen beschikken over Micro Dimming Pro, een dynamische sensortechnologie die het LED-backlight perfect afstemt op het omgevingslicht, wat een indrukwekkend contrast oplevert met diepe zwarttinten en helder wit.

 

Philips 7800: 4K Ultra HD met high-level motion enhancement
De 7800-serie is het eerste Philips 4K Ultra-HD-model dat in 2014 het levenslicht ziet. Met Ultra Resolution kan alle content worden bekeken in een levensechte 4K Ultra-HD-resolutie, met grote scherpte, details, diepte, natuurlijke kleuren en een hoog contrast dankzij diepere zwarttinten en helderder wit.

Draadloze subwoofer levert onweerstaanbaar geluid
Een krachtige draadloze subwoofer vult de prachtige beelden op de tv’s uit de 7500-serie aan met onweerstaanbaar geluid. De subwoofer kan subtiel onder een fauteuil of bank worden geplaatst, zonder het uitgebalanceerde moderne interieur negatief te beïnvloeden. De omnidirectionele, levendige bas en de lichteffecten van het driezijdige Ambilight zorgen voor een indrukwekkende bioscoop-achtige sfeer. Gamers worden op hun wenken bediend met realistisch geluid en de meeslepende lichteffecten van Ambilight.

 

Verbeterde Ambilight-ervaring
Ambilight – tweezijdig op de 7100- en 7800-serie, driezijdig op de 7500-serie – is nu voorzien van de Gaming Mode. Het stelt Ambilight in staat om de razendsnelle bewegingen in actie- en sportgames bij te houden. Met het geïntegreerde Ambilight + hue-controlepaneel kunnen gamers  de Ambilight-ervaring naar de hele kamer uitbreiden zonder dat ze smartphones nodig hebben om de Philips Hue-lampen* in te stellen en te bedienen.

 

Slimme tv, slimme bediening
Tv’s uit de Philips 7000-serie bieden volledige toegang tot het Philips Smart TV-aanbod, waaronder videoverhuur, video on demand, catch-up TV en online-apps. Met Cloud TV kan een keuze worden gemaakt uit honderden online tv-kanalen over de hele wereld. Cloud Explorer maakt het delen van privéfoto’s en -video’s kinderlijk eenvoudig. De afstandsbediening met volledig toetsenbord staat garant voor snelle en efficiënte tekstinvoer. Verder ondersteunt de 7500-serie menu- en app-navigatie door middel van cursorbediening.

 

Uiteenlopende communicatiemogelijkheden
De Philips 7000-serie wordt geleverd met een breed scala aan interfaces en poorten. De Smart TV’s bieden ook ondersteuning aan de Philips MyRemote-app, Wi-Fi Miracast en SimplyShare, dat draadloze streaming van en naar mobiele apparaten verzorgt. Zo worden smartphones en tablets eenvoudig geïntegreerd met de televisie. Verder maakt Multiroom viewing het mogelijk om te streamen naar een andere tv, overal in huis.

 

* Philips Hue-lampen worden apart verkocht

 

Over TP Vision
TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips N.V. TP Vision telt ongeveer 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie
Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pers/afbeeldingen.html. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

De inhoud van dit persbericht is correct ten tijde van publicatie maar kan wijzigen zonder mededeling vooraf. Alle in dit persbericht genoemde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

 

This entry was posted in pressroom and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Ultradunne elegantie en geavanceerde beeldkwaliteit komen samen in Philips 7000-serie Smart TV’s