Press Room

Verbluffende surffilm brengt Ambilight tot leven

  • Nieuwe campagne van start voor Philips Ambilight tv’s
  • Spectaculaire surfbeelden tonen de kracht van Ambilight
  • Bekroond productiebedrijf werkt samen met twee van ’s werelds beste professionele surfers

 

Amsterdam, 5 mei 2014 – Vandaag trapt TP Vision de nieuwe marketingcampagne voor Philips Ambilight tv’s en Ambilight tv’s met Android af met een sensationele surf film. “Light Waves” is een coole actiesportfilm die adembenemende surfscènes combineert met nooit eerder vertoonde lichteffecten. De film illustreert trefzeker de toegevoegde waarde van de unieke Ambilight-technologie. “Light Waves” is te bekijken op het YouTube-kanaal van Philips en op de Facebook pagina van Philips TV.

 

Surfen in een zee van licht
De hoofdrollen in “Light Waves” zijn voor rekening van Chippa Wilson en Damien Hobgood, twee van ’s werelds beste professionele surfers. In adembenemende beelden bedwingen ze de kleurrijke vlammende golven zoals u ze nog nooit heeft gezien. “Light Waves” is een krachtig en emotioneel avontuur – net als Ambilight.


Prijswinnend productiebedrijf
“Light Waves” is gemaakt door het Zweedse bureau Ahlstrand & Wållgren. De film is geproduceerd door Sweetgrass Productions, een bekroond productiebedrijf uit de Verenigde Staten dat is gespecialiseerd in actiesportfilms.

 

Geavanceerde filmtechnologie
De film is opgenomen met extreem robuuste camera-apparatuur, voorzien van 4K Ultra HD-technologie. Het op een Ambilight-achtige manier verlichten van de oceaan vereist een innovatieve lichttechniek, terwijl aangepaste surfplanken en vesten met veelkleurige LED-lampjes voor spannende hue-effecten zorgen. De opnames zijn voor het grootste deel gemaakt in de Dubai Wadi Wavepool en op de Malediven.


 

Marc Harmsen, marketing lead bij TP Vision: “Light Waves” is een spectaculaire en emotionele film die de kracht van Ambilight weerspiegelt. De film laat zien hoe het toevoegen van licht een spectaculaire sport als surfen nóg adembenemender maakt om naar te kijken. “Light Waves” is erin geslaagd om precies vast te leggen wat we onze klanten met Ambilight kunnen bieden.”

 

Productiedetails
Creatief bureau: Ahlstrand & Wållgren
Account director: Ulf Ahlstrand
Creative director: Joakim Wållgren
Productiebedrijf: Sweetgrass Productions
Production manager: Nick Waggoner
Surfers: Chippa Wilson, Damien Hobgood

 

Over TP Vision
TP Vision is een in TV gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips TV’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige TV’s: slim en gemakkelijk te gebruiken, met een moderne styling die zich onderscheidt door bijvoorbeeld nieuwe materialen en een slanke vormgeving. Het bedrijf creëert producten die consumenten een superieure TV-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision de wereldwijde marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision is gevestigd in Amsterdam en is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het TV-bedrijf is voor 70% eigendom van TPV en voor 30% eigendom van Koninklijke Philips N.V. TP Vision telt ongeveer 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie
Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pers/afbeeldingen.html. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

 

This entry was posted in pressroom and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Verbluffende surffilm brengt Ambilight tot leven