Press Room

Nieuwe Philips EasySuite hospitality-tv’s bieden optimaal gebruikersgemak en hoog rendement

  • Specifieke hospitality-functies voor hotels en zorginstellingen
  • Eenvoudig programmeerbare interactieve informatiepagina’s houden gasten op de hoogte van de nieuwste en interessantste acties en aanbiedingen
  • Nieuwste technologie voor installatie, onderhoud en administratie op afstand

 

Amsterdam, 1 juli 2014 – TP Vision presenteert de nieuwste serie energiezuinige Philips EasySuite hospitality-tv’s, speciaal voor hotels en zorginstellingen. Met de nieuwe EasySuite hospitality-tv’s  krijgen de gasten niet alleen hun films en andere beelden in heldere en contrastrijke kwaliteit voorgeschoteld, maar kunnen ze ook genieten van speciale hospitality-tv-functies. Hotelhouders profiteren van lage bedrijfskosten en het uitgebreide partnernetwerk van TP Vision. De Philips EasySuite-serie, die vier modellen omvat met schermformaten variërend van 61 cm (24”) tot 102 cm (40”), zal medio 2014 op de markt verschijnen.

 

40HFL3009D

Interactieve informatiepagina’s
De Philips EasySuite tv’s ondersteunen tal van specifieke hospitality-functies. SmartInfo levert actuele informatie op maat, zoals promotionele acties vanuit de hotelorganisatie, diensten met toegevoegde waarde en alles over toeristische attracties in de regio. SmartInfo werkt zelfstandig, zonder internetverbinding. Hotelhouders hebben de keuze uit een selectie van templates om interactieve pagina’s te creëren die het beste bij hun organisatie passen.

 

Hotelhouders profiteren van eenvoudig onderhoud op afstand
Met SmartInstall kunnen hotelhouders de tv’s op afstand installeren, waarmee ze zowel de  initiële als de doorlopende exploitatiekosten tot een minimum beperken. De Philips EasySuite tv’s worden op afstand beheerd zonder dat de hotelgasten er last van hebben. Vergrendeling van het installatiemenu voorkomt dat gasten per ongeluk de configuratie-instellingen wijzigen.

 

Eenvoudige koppeling met apparaten van gasten
Met het Integrated Connectivity Panel kunnen gasten met het grootste gemak hun eigen apparaten aansluiten op de Philips EasySuite tv in hun kamer, zonder dat er een extern verbindingspaneel bij komt kijken.

 

Milieuvriendelijk en duurzaam design
Philips EasySuite hospitality-tv’s zijn ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Met hun  energielabels A++ of A+ dragen ze bij aan een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk van het hotel. De behuizing van Philips EasySuite tv’s is vervaardigd uit brandvertragend materiaal.

 

Specifieke functies voor zorginstellingen
De Philips EasySuite tv’s komen ook tegemoet aan de wensen van zorginstellingen zoals ziekenhuizen en rusthuizen. Dankzij Serial Xpress Protocol Easy kan de tv worden aangesloten op de externe set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen. Daar komt nog bij dat de tv’s compatibel zijn met de gangbare oproepsystemen voor de zorg, een welkome aanvulling voor als de medische nood aan de man is. Van de EasySuite Multi afstandsbediening kunnen er veertien tegelijkertijd in één ruimte worden gebruikt, zonder dat per ongeluk de televisie van de buurman op een andere zender kan worden gezet. Dankzij de onafhankelijke mute-functie kunnen patiënten worden vermaakt zonder hun medepatiënten te storen. De nieuwste schokbestendigheidstechnologie, op basis van klasse-II dubbele isolatie volgens de IEC-veiligheidsvoorschriften, biedt een geavanceerd veiligheidsniveau dat voldoet aan de eisen van galvanische isolatie.

 

Professionele diensten verhogen rendement
Eigenaren van Philips hospitality-tv’s worden bijgestaan door een kundig team dat zich specifiek richt op Hospitality tv. De hospitality tv business unit van TP Vision  beschikt over een groot netwerk van partners met lokale contacten die professionele en betrouwbare diensten leveren, waaronder on-time- en on-location-logistiek.

 

Over TP Vision
TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie
Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pers/afbeeldingen.html. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

 

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Nieuwe Philips EasySuite hospitality-tv’s bieden optimaal gebruikersgemak en hoog rendement