Press Room

Breedband Arnhem kiest opnieuw Cisco

Amsterdam, 28 augustus 2014 – Internetprovider Breedband Arnhem kiest ten behoeve van de uitbreiding van zijn glasvezelnetwerk opnieuw voor apparatuur van Cisco. Met Cisco 4500E Series Switches wordt de poortcapaciteit aan de rand van zijn netwerk (‘edge’) opnieuw uitgebreid.
 

De afgelopen jaren heeft Breedband Arnhem zijn glasvezelnetwerk gestaag uitgebreid tot een tracé van in totaal circa 20 kilometer. Dit netwerk wordt momenteel gebruikt door ongeveer 300 bedrijven, instellingen en huishoudens. Recentelijk heeft de burgemeester van Arnhem, Herman Kaiser, de honderdste zakelijke klant aangesloten.

 
Dave Aaldering, directeur van Breedband Arnhem “Het is onze missie om van Arnhem de snelste internetstad van de wereld te maken. We vragen ons bij elke investering af of deze kansen creëert om onze klanten meer bandbreedte te kunnen leveren voor minder geld. Met de keus voor de 4500E Series Switches van Cisco lopen we technisch voorop en blijven we concurrerend. Dit in combinatie met de bedrijfszekerheid die we van Cisco gewend zijn, maakte de keuze voor ons gemakkelijk.”

 
Verbindingen zorgen ervoor dat de manier waarop mensen in alle geledingen van de samenleving met elkaar communiceren, samen werken en samen leren, ingrijpend verandert. Cisco zorgt ervoor dat mensen deze verbindingen kunnen leggen – in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de gezondheidszorg, de non-profit sector en de creatieve sector. Cisco helpt organisaties in deze sectoren de uitdagingen van vandaag aan te pakken met behulp van geavanceerde en innovatieve informatietechnologie. Om vanaf iedere plek en op elk moment gemakkelijk toegang te hebben tot informatie levert Cisco alle benodigde apparatuur, software en diensten.

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruikt te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

 


Voor meer informatie:

Cisco

Iris Mulder

Tel: 020 357 3207

Mob: 06 4184 4279

E-mail: imulder@cisco.com

 
Check Twice

Cisco Persdesk

Tel: 023 562 8208

E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Breedband Arnhem kiest opnieuw Cisco