Press Room

Philips tv’s krijgen OnLive Game Service: de nieuwste blockbusters direct op het grote scherm

  • Philips tv’s met AndroidTM zijn de eerste tv’s in Europa die de cloudgaming-dienst OnLive ondersteunen
  • Philips tv’s met Android bieden toegang tot de enorme OnLive-bibliotheek met games van console-kwaliteit
  • Ambilight Gaming Mode levert een adembenemende game-ervaring

 

Amsterdam, 28 augustus 2014– TP Vision kondigt de integratie aan van de cloudgaming-dienst OnLive in Philips tv’s met Android. Met deze dienst kunnen videogames van console-kwaliteit op het grootste scherm in huis worden gespeeld zonder dat er daadwerkelijk een spelconsole aan te pas komt. De OnLive Game Service zal in de loop van 2014 beschikbaar komen op Philips tv’s die worden aangedreven door Android*.

55PFS8109

55PFS8109

 

Toegang tot honderden games zonder console

De integratie van het direct toegankelijke gameplatform OnLive in Philips tv’s met Android maakt het mogelijk de nieuwste grote namen uit het aanbod van de OnLive Game Service te spelen door simpelweg een controller op de tv aan te sluiten. De groeiende OnLive-bibliotheek omvat alle soorten games, van kaskrakers tot sport-, race-en action-adventuregames voor het hele gezin.

 

Gamen op verschillende apparaten met OnLive

Wat OnLive uniek maakt, is dat de eigenaar van een Philips tv alléén kan spelen, maar ook op afstand met vrienden, en dan maakt het niet uit of dat op de tv is of op een ander apparaat, zoals een pc, een Mac of een Android-tablet. Ook kunnen de deelnemers aan het spel beginnen op de Philips tv en, bijvoorbeeld als ze het huis hebben verlaten, verder spelen op een Android-tablet. De vorderingen worden in de cloud opgeslagen en automatisch gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten, zodat je altijd verder kunt gaan waar je bent gebleven, waar je je ook bevindt.

 

65PUS9109

65PUS9109

Ruime keuze in Philips tv’s met Android

OnLive draait op alle Philips tv’s die Android als besturingssysteem hebben. Het aanbod is inmiddels breed genoeg om een tv met Android te vinden die perfect aan ieders eisen voldoet.

 

Ambilight zorgt voor een nóg meeslependere game-ervaring

Alle Philips tv’s met Android zijn uitgerust met Ambilight, een LED-verlichtingstechnologie die exclusief voor Philips tv’s is ontwikkeld. Ambilight werpt een warme lichtgloed – die precies overeenkomt met de kleuren op het scherm – op de wand achter de tv. Dankzij de Ambilight Gaming Mode zijn de lichteffecten in staat om ook razendsnelle scenes in actie- en sportgames bij te houden, wat resulteert in een ronduit sensationele game-beleving.

 

Philips tv’s ondersteunen een breed scala aan gamecontrollers

OnLive-games die beschikbaar zijn voor een Philips tv kunnen worden gespeeld met een gamecontroller. Philips tv’s met Android ondersteunen een grote verscheidenheid aan game-controllers die zijn gebaseerd op XInput.

 

* De OnLive Game Service zal in het vierde kwartaal van 2014 beschikbaar komen in Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Nederland en Ierland. De uitrol in andere Europese landen zal in 2015 worden voortgezet volgens het Onlive-uitrolplan.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.com/press-room/image-library.html. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

 

 

This entry was posted in pressroom and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Philips tv’s krijgen OnLive Game Service: de nieuwste blockbusters direct op het grote scherm