Press Room

Philips tv’s met AndroidTM : de eerste smart tv’s met Spotify Connect

  • TP Vision is de eerste fabrikant die smart tv’s uitrust met Spotify Connect
  • De integratie van Spotify Connect versterkt de positie van de tv als het entertainmentcentrum in huis
  • Met Spotify Connect kan via de Spotify-app op smartphone en tablet muziek worden afgespeeld op de Philips tv met AndroidTM

 

Amsterdam, 27 augustus 2014 – TP Vision is de eerste tv-fabrikant ter wereld die Spotify Connect integreert in smart tv’s. Met Connect kunnen Spotify Premium-gebruikers alle muziek van Spotify afspelen op Philips tv’s met Android, draadloos bediend vanaf hun mobiele telefoon of tablet. Spotify Connect komt in september beschikbaar op Philips tv’s met AndroidTM.

 

Eenvoudig toegang tot meer dan 20 miljoen tracks

Met Spotify Connect is het mogelijk om met de telefoon of tablet de muziek op de Philips tv met AndroidTM te bedienen. U kunt met de Spotify-app op uw telefoon of tablet naadloos overschakelen van een hoofdtelefoon naar de tv. Zo kunt u bellen, andere apps op de smartphone gebruiken en zelfs buiten het bereik van het wifi-netwerk komen zonder de muziek op de tv te onderbreken.

 

Spotify Connect is geïntegreerd in Philips tv’s met AndroidTM

Alle Philips tv’s met AndroidTM als besturingssysteem zijn uitgerust met Spotify Connect. Als de smartphone of tablet samen met de tv wordt gebruikt, zijn dezelfde functies beschikbaar die de Spotify Premium-gebruiker al gewend is, inclusief de bladerfunctie, radio en de opgeslagen afspeellijsten en albums in Jouw Muziek, allemaal bediend met de Spotify-app op de telefoon en tablet óf met de afstandsbediening van de Philips tv. Zo kan de gebruiker nóg gemakkelijker genieten van de ruim 20 miljoen nummers die de Spotify-catalogus rijk is. TP Vision biedt de consument een ruime keuze aan Philips tv’s die door AndroidTM worden aangedreven.

 

 “De integratie van Spotify Connect in onze tv’s met AndroidTM zal de positie van de Philips tv als entertainmentcentrum in huis nog verder verstevigen,” aldus Albert Mombarg, hoofd Smart TV, TP Vision.

 

* Beschikbaarheid van Spotify en Spotify Connect op Philips tv’s met AndroidTM  verschilt per land.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.nl/pers/afbeeldingen.html. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Philips tv’s met AndroidTM : de eerste smart tv’s met Spotify Connect