Press Room

Cisco benoemt Joost Hermans tot Global Service Provider Leader Cisco Noord-Europa

Amsterdam, 10 november 2014 – Cisco heeft Joost Hermans benoemd tot Global Service Provider Leader Cisco Noord-Europa. Zijn verantwoordelijkheid is om de groei van Cisco in de Noord-Europese regio verder uit te bouwen.

Joost Hermans

Joost Hermans

Joost Hermans was de afgelopen twee jaar commercieel directeur Service Providers bij Cisco Nederland. In deze functie ondersteunde hij service providers bij het ontwikkelen van nieuwe diensten op het gebied van cloud, internet, mobiel, spraak, video en tv en entertainment.

 

Na zijn wiskundepromotie aan de Universiteit Utrecht is Joost Hermans zijn loopbaan begonnen bij KPN met functies in onderzoek en programmamanagement. In 2000 is hij bij Cisco Services Nederland gestart met functies in business development en sales. In 2007 werd hij Manager Services in de Benelux en later Noord Europa. In mei 2011 heeft Joost Hermans de overstap gemaakt naar het enterprise-segment, waarvoor hij eindverantwoordelijk werd. Begin 2013 werd hij commercieel directeur Service Providers.

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

 

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

 
Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco benoemt Joost Hermans tot Global Service Provider Leader Cisco Noord-Europa