Press Room

Cisco steunt 3FM Serious Request voor het achtste achtereenvolgende jaar met netwerkapparatuur

Amsterdam, 18 december 2014 – Van 18 tot en met 24 december 2014 is de Grote Markt in Haarlem het podium voor de jaarlijkse actie Serious Request van 3FM. Net als de vorige jaren kunnen de uitzendingen ook dit jaar weer live gevolgd worden. Cisco steunt de actie van 3FM voor het achtste achtereenvolgende jaar, met netwerkcomponenten voor het Glazen Huis, waaronder switches, draadloze toegangspunten en video-encoder/decoders om de beelden van de locatie in Haarlem in HD-kwaliteit door te zenden naar Hilversum. Eurofiber levert de benodigde glasvezelverbinding van de locatie naar Hilversum, NPO levert de internetverbindingen en alle IT diensten; United verzorgt de middelen voor HD-televisieregistratie, zowel tijdens de actieweek als tijdens de eindshow op 24 december.

 

De snelle dataverbinding wordt ook gebruikt voor de ondersteuning van de activiteiten van het call center, waar de telefoontjes en berichten voor 3FM Serious Request worden afgehandeld. De hoge snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van de verbinding en het netwerk zorgen ervoor dat alle soorten informatie probleemloos tegelijkertijd uitgewisseld kunnen worden – van audio en video tot internet en telefonie.

 

Het goede doel waarvoor de DJ’s zich dit jaar tijdens de elfde editie van Serious Request voor inzetten, is het vragen van aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Wereldwijd wordt een op de vijf vrouwen verkracht, gedwongen tot seks of op een andere wijze seksueel misbruikt in haar leven. In conflictgebieden zijn vrouwen extra kwetsbaar omdat seksueel geweld als een vernederend wapen wordt ingezet. Ook dit jaar gaan de DJ’s in samenwerking met het Rode Kruis voor een recordbedrag. 3FM Serious Request is een gezamenlijke actie van 3FM en het Rode Kruis.

 

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.


Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco steunt 3FM Serious Request voor het achtste achtereenvolgende jaar met netwerkapparatuur