Press Room

Nuance OmniPage Ultimate nu ook beschikbaar in het Nederlands

Krachtige en innoverende oplossing voor een hogere productiviteit door documenten te scannen, te converteren en content in het juiste formaat te leveren voor de juiste toepassing.

 

Merelbeke, België, 17 december 2014

 

Nuance Communications, Inc., een toonaangevende leverancier van spraak- en beeldoplossingen, maakt bekend dat OmniPage Ultimate, de nieuwste versie van de oplossing om documenten te scannen en te converteren nu ook beschikbaar is in het Nederlands. Deze oplossing laat bedrijven op een nauwkeurige en eenvoudige manier papieren documenten, PDF’s en beelden van digitale camera’s converteren naar bestanden die gebruikers kunnen aanpassen, doorzoeken en delen. Bovendien kunnen ze nu papieren documenten eenvoudig omzetten in natuurlijk klinkende audiobestanden om thuis, op kantoor of onderweg te beluisteren. OmniPage Ultimate is geschikt voor Microsoft Windows.

 

OmniPage Ultimate biedt een aantal belangrijke nieuwe voordelen om rekening te houden met wat bedrijven vandaag nodig hebben, zoals:

 • Scanners en IT-netwerken beter gebruiken met OmniPage DocuDirect TM om documenten te scannen, te converteren en automatisch te leveren
 • Documenten meenemen dankzij de geavanceerde spraaktechnologie van Nuance, om documenten te converteren naar bestanden die via een desktop of mobiele toestellen aan gebruikers worden voorgelezen
 • Documenten converteren die in de cloud worden bewaard om altijd en overal toegang tot informatie te hebben
 • Nieuwe bestandsformaten gebruiken om documenten hardop te laten voorlezen op smartphones en tablets met eBook apps die het ePub-formaat ondersteunen
 • Documenten sneller en eenvoudiger converteren met een interface zoals op een tablet: de OmniPage Launchpad

 

“OmniPage Ultimate verhoogt op een unieke manier de productiviteit door documenten snel en nauwkeurig te converteren, zodat gebruikers ze in het meest efficiënte formaat kunnen delen voor elke toepassing,” verklaart Neil Grant, sales director bij Nuance Communications, UK. “Nu bedrijfstechnologieën en persoonlijke technologieën beter op elkaar aansluiten en de vraag naar toegankelijkheid van informatie voortdurend stijgt, is de behoefte om documenten om te zetten in nieuwe, dynamische formaten – zonder essentiële informatie te verliezen – groter dan ooit.”

 

Belangrijkste nieuwe functies van OmniPage Ultimate:

 • Documenten scannen en verzenden in vrijwel elke bedrijfsomgeving: OmniPage DocuDirect is de belangrijkste voordelige oplossing om documenten te scannen, te converteren en te verzenden. Ze is vooral geschikt voor kleine bedrijven of werkgroepen die een scanner delen.
 • Accurate conversie van documenten en foto’s: Dankzij zijn verbeterde OCR-verwerking biedt OmniPage de snelste en nauwkeurigste manier om papieren documenten, PDF-bestanden en digitale beelden naar vrijwel elk bestandstype te converteren, zoals Microsoft Word, Excel en PowerPoint 2007, PDF, HTML, Corel WordPerfect of MP3 audiobestanden, om ze te beluisteren op mobiele toestellen. Nuance vergroot nog de voorsprong die het al had met de technologie voor optische karakterherkenning (OCR): de nauwkeurigheid van de karakterherkenning is met 25% gestegen bij het converteren van beelden van digitale camera’s.
 • Gebruiksgemak: OmniPage is op minder dan een seconde gebruiksklaar dankzij LaunchPad, een gebruiksvriendelijke interface zoals op een tablet. Gebruikers kunnen hiermee snel alle soorten documenten converteren en naar elke bestemming verzenden door op actieknoppen te klikken.
 • Ideaal voor kleine bedrijven: Met OmniPage Ultimate is het digitaliseren en delen van documenten nooit complex. De oplossing is universeel compatibel met elke scanner en biedt de beste tools om workflowprocessen van documenten aan specifieke behoeften aan te passen. Bovendien verstuurt de DocuDirect-functie van OmniPage automatisch geconverteerde bestanden naar voorgeprogrammeerde bestemmingen of op verzoek naar elk toestel, waar dan ook, en zelfs naar mobiele apparaten. Dit is vooral handig voor gebruikers met scanners die lage volumes produceren, zoals digitale kopieerapparaten en multifunctionele printers (MFP’s).
 • Innoverende spraakherkenning: OmniPage is geïntegreerd met de meest geavanceerde spraaktechnologie van Nuance. Gebruikers kunnen comfortabel luisteren naar documenten die hardop worden voorgelezen door hun Apple iPhone, Apple iPad, Android-toestel of ander mobiel toestel dat MP3-audiobestanden kan weergeven.
 • Populair documentformaat voor mobiele toestellen: OmniPage Ultimate ondersteunt nu het populaire ePub-formaat dat compatibel is met de veelgebruikte eBook readers. Gebruikers kunnen documenten snel converteren en ze overal mee naartoe nemen om ze te lezen met een eBook-app op de iPad, Android-tablets, Microsoft Surface, Nook Simple Touch, Nook Tablet, Sony Reader PRS-350/PRS-650/PRS-950, Kobo eReader, Kobo Touch en Kobo Arc.
 • Flexibiliteit dankzij de cloud en SharePoint: Converteer documenten die bewaard worden in Windows Live SkyDrive, GoogleDocs, Evernote, Box, Dropbox en veel andere clouddiensten, door middel van integratie met de Nuance Cloud Connector. OmniPage connecteert met Microsoft SharePoint en DMS en ondersteunt nu ook de Open Text Hummingbird Connector en de Autonomy-Interwoven iManage Connector.
 • Grotere productiviteit: Geconverteerde documenten zijn exacte kopieën van het origineel – met behoud van kolommen, tabellen, opsommingstekens en illustraties – en ze zijn eenvoudig te bewerken. De nieuwe versie helpt gebruikers tijd winnen door doorzoekbare PDF’s te creëren, papieren formulieren te converteren naar digitaal invulbare formulieren en gegevens te exporteren naar een spreadsheet of database.
 • Betere organisatie: OmniPage Ultimate bevat PaperPort Professional 14, software voor documentenbeheer op de desktop. Hiermee kunnen gebruikers hun PDF’s en meer dan 150 andere document- en fotoformaten organiseren, bekijken, combineren en terugvinden. OmniPage Ultimate bevat ook Nuance PDF Create 8 om 100% standaard PDF-bestanden te creëren.
 • Herkenning van meer dan 100 talen: OmniPage Ultimate herkent talen die gebruik maken van de Latijnse, Griekse en Cyrillische alfabetten, alsook Chinese, Japanse en Koreaanse karakters. Waar documenten ook vandaan komen, OmniPage Ultimate maakt ze toegankelijk en laat gebruikers ze aanpassen en beheren.

 

Prijzen en beschikbaarheid

OmniPage Ultimate is verkrijgbaar via het wereldwijde netwerk van Nuance resellerpartners. OmniPage Ultimate kost €99 voor een upgrade van een eerdere versie van OmniPage en €199 voor nieuwe installaties.

Er zijn volumekortingen mogelijk via het Nuance Open License Program. Ga voor meer informatie over functies, prijzen en volumelicenties naar

http://netherlands.nuance.com/bedrijven/product/omnipage/ultimate/index.htm.

 

Volg Nuance OmniPage op Twitter @Nuanceimage.

 

Informatie over handelsmerken: Nuance en het Nuance logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Nuance Communications, Inc. of een van zijn filialen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere in dit document vermelde bedrijfs- of productnamen zijn de handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

 

Over Nuance Communications

Nuance Communications is een wereldwijd toonaangevend leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij de technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar http://netherlands.nuance.com.

 

Nuance Communications

Vanessa Richter, Senior Public Relations Manager EMEA

Guldensporenpark 32, B-9820 Merelbeke

T: +32(0)9 239 8031

E: vanessa.richter@nuance.com

 

Contact voor journalisten:

Check Twice

Marguérite van der Heijden

T: 023-5628208

E: marguerite@checktwice.nl

www.checktwice.nl

Twitter:@CheckTwice_NL

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Nuance OmniPage Ultimate nu ook beschikbaar in het Nederlands