Press Room

Cisco benoemt Bas Boorsma tot Internet of Everything Lead Cisco Noord-Europa

Amsterdam, 29 januari 2015 – Cisco heeft Bas Boorsma (45) benoemd tot Internet of Everything Lead van Cisco Noord-Europa. Bas zal voornamelijk werken aan belangrijke ‘smart city’ projecten in Noord-Europa en in de publieke sector. Daarnaast gaat hij een plan ontwikkelen om diverse initiatieven van Cisco in Noord-Europa en wereldwijd met elkaar te verbinden om de evolutie van het Internet of Everything te versnellen. Met de benoeming van Bas onderstreept Cisco tevens het belang van regionale en lokale Internet of Everything-initiatieven.

Bas heeft diepgaande ervaring met smart city-projecten. Voor zijn komst naar Cisco in 2007 was hij Executive Director van het wereldwijde INEC-netwerk van smart communities en was hij de Europese vertegenwoordiger van de Maleisische multimedia super corridor. Ook heeft hij diverse Nederlandse breedbandprogramma’s geleid.

 

Sinds zijn komst naar Cisco heeft Bas zich beziggehouden met vroege smart city projecten in Amsterdam, Seoul en San Francisco. Hij is een energieke thought leader die heeft bijgedragen aan diverse projecten: van proof of concept tot de implementatie van oplossingen. De innovaties waar hij aan heeft gewerkt zijn onder meer Smart Light, Smart Work Centers, Smart Parking en architecturen en servicemodellen die de drijvende kracht vormen achter het Internet of Everything.

 

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

 

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

 

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco benoemt Bas Boorsma tot Internet of Everything Lead Cisco Noord-Europa