Press Room

Cisco benoemt Frans Wittenberg tot Chief Technology Officer Commercial – EMEAR

Amsterdam, 19 januari 2015 – Cisco heeft Frans Wittenberg (42) benoemd tot Chief Technology Officer van het commerciële segment (kleine en middelgrote bedrijven) in Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). Hij zal verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de technologie-roadmap en visie voor dit segment, in samenwerking met de diverse Europese architectuurteams en de wereldwijde product-ontwikkelteams.

Daarnaast zal hij binnen de 151 landen die onderverdeeld zijn in 6 regio’s gaan bouwen aan een betere samenwerking en eenduidige aanpak voor de diverse technische en salesspecialisten die in de landen actief zijn.

 

Frans Wittenberg is in 2000 in dienst gekomen van Cisco. Hij heeft als systems engineer diverse functies vervuld binnen de Nederlandse salesorganisatie. De afgelopen 6,5 jaar gaf hij leiding aan een deel van de pre-sales engineering organisatie en was hij in zijn rol technisch eindverantwoordelijk voor de Nederlandse Cisco-partners en de klanten in het commerciële segment in Nederland. Samen met zijn team heeft hij vele initiatieven ontplooid die door verschillende landen zijn overgenomen. Een voorbeeld hiervan is http://tblog.cisco.nl, een technologieblog voor de Nederlandse markt, met meer dan 1200 actieve lezers per maand.

 

Frans onderhoudt intensieve contacten met Cisco-partners, CIO’s en IT-managers, hij spreekt regelmatig op conferenties en neemt deel aan rondetafelsessies om de technologievisie van Cisco uit te dragen. In zijn vrije tijd bouwt Frans autonome robotvoertuigen.

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

 

Voor meer informatie:

Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

 
Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco benoemt Frans Wittenberg tot Chief Technology Officer Commercial – EMEAR