Press Room

Betrouwbare, hoogwaardige Philips full HD-tv’s voor ieder budget

  • Philips 5500 Smart TV’s met goede prijs-kwaliteitverhouding brengen Android TV naar het grote publiek
  • Philips 5300- en 5500-series bieden geavanceerde Smart TV-ervaring
  • Philips 4100 full HD-tv’s leveren grote beeldkwaliteit voor een kleine prijs
  • De Philips 4000- en 5210-modellen zijn Full HD, stijlvol, compact, lichtgewicht én draagbaar

Amsterdam, 17 maart 2015 – Het nieuwe tv-portfolio voor 2015 van Philips omvat een brede selectie full HD instapmodellen met schermgroottes van 56 tot 140 centimeter (22 tot 55”). Een bescheiden budget is geen beletsel meer voor indrukwekkende beeldkwaliteit én, op bepaalde modellen, Smart TV-functionaliteit. De nieuwe 4000-, 4100-, 5300- en 5500-modellen komen in het tweede kwartaal van 2015 op de markt.

 

Philips 4000/5210 – bescheiden formaten voor ieder vertrek

De compacte en fraai vormgegeven zwarte televisies uit de Philips 4000-serie en de witte 5210 zijn de ideale keuze voor iedereen met weinig ruimte, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een tweede niks-aan-de-hand-tv van een betrouwbaar merk. De tv’s zijn voorzien van Digital Crystal Clear, wat zorgt voor natuurlijke kleuren en een goed contrast. Ze bieden meerdere interfaces en poorten, zodat andere apparaten eenvoudig kunnen worden aangesloten.

 

Philips 4100 – goede kwaliteit voor een goede prijs

De 100 Hz Picture Motion Rate op deze Full HD tv’s levert scherpe en snelle beelden, terwijl de technologie achter Digital Crystal Clear een verrassend levensecht plaatje laat zien, met een mooi contrast en levendige kleuren. De vormgeving van alle modellen uit de Philips 4100-serie kenmerkt zich door een smalle omlijsting op een open voet. Interfaces en poorten zijn in ruime mate aanwezig: vanaf een USB-stick kunnen videobestanden worden afgespeeld, tv-programma’s kunnen via USB op een externe schijf worden opgenomen en via een aangesloten computer kan content naar de tv worden gestreamd.

 

Philips 5300 – Smart TV’s met uitstekende HD-kwaliteit

Op de Smart TV’s uit de Philips 5300-reeks is de term ‘wáár voor uw geld’ bij uitstek van toepassing. De tv’s maken gebruik van het Philips Smart TV-platform, dat een brede selectie aan catch-up TV en video-on-demanddiensten biedt, alsook internettoegang via een browser en apps. De Philips 5300-tv’s leveren prachtige en contrastrijke Full HD-kwaliteit. Micro Dimming zorgt voor aardedonker zwart en kraakhelder wit door de content op het scherm in 6400 verschillende zones te analyseren en dienovereenkomstig de LED-backlight aan te passen.

 

Philips 5500 – brengt Android TV naar het volk

De Philips 5500 Smart TV’s zijn de meest betaalbare Philips-tv’s met de nieuwste versie van Android TV™. Ze brengen het beste van twee werelden samen door toegang te bieden tot het Philips Smart TV-platform én de Google Play Store, waardoor de keuze uit voor tv-gebruik geoptimaliseerde apps ongekend is.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.com/image-library/. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Betrouwbare, hoogwaardige Philips full HD-tv’s voor ieder budget