Press Room

Het nieuwe Philips UHD-tv-aanbod: rijk aan variatie

  • Philips 6400, 7100 en 7600 UHD-tv’s bieden Ultra HD voor ieders smaak en budget
  • Android™ 5.0 (Lollipop) zorgt op álle Philips UHD-tv’s voor een inspirerende Smart TV-ervaring
  • Bekroonde beeldkwaliteit biedt haarscherpe, vloeiende beelden in Ultra HD-resolutie, ongeacht de bron van de content

Amsterdam, 17 maart 2015 – TP Vision onthult drie nieuwe series Philips Ambilight UHD-tv’s met de nieuwste versie van Android TVTM voor een snelle, gepersonaliseerde tv-ervaring, boordevol functies en content. De Philips 6400-, 7100- en 7600-series bieden prijsbewuste filmfans, veeleisende cinefielen, fanatieke gamers en andere veeleisende consumenten een Ultra HD-tv die optimaal aansluit bij ieders persoonlijke eisen. Het unieke Ambilight maakt de kijkervaring nóg meeslepender.

 

Het UHD-portfolio van Philips omvat nu sets met schermformaten variërend van 102  tot 164 centimeter (respectievelijk 40 en 65”). De series 6400, 7100 en 7600 zullen in het tweede kwartaal van 2015 op de Europese markt komen.

 

Philips 6400 – Ultra HD voor een vriendelijke prijs

Philips 6400 UHD-tv’s zijn geknipt voor iedereen die tegen een redelijke prijs een UHD-tv met een uitmuntende beeldkwaliteit wil. De 6400-modellen worden geleverd met Ultra Resolution, technologie die ‘gewone’ content vanaf elke bron opschaalt naar Ultra HD-resolutie. Verder optimaliseert Micro Dimming Pro het contrast op basis van het omgevingslicht, met indrukwekkend diepe zwarttinten en levendig, helder wit als resultaat. Natural Motion past snelle bewegende beelden digitaal dusdanig aan dat de ze scherp en vloeiend worden weergegeven.

 

Philips 7100 – levendigere kleuren voor levensechte beelden

De Philips 7100 UHD-tv’s met 2-zijdig Ambilight zijn uitgerust met de beeldkwaliteitstechnologie Pixel Precise Ultra HD met Natural Motion en Ultra Resution, uitmondend in een Perfect Motion Rate van 800.  Daarnaast hebben ze geavanceerde kleurverwerkingstechnologie met een quad-core-processor aan boord.  Colour Booster verbetert de kleuren met 17-bits-verwerking, waardoor de weergegeven beelden tot 2,250 biljoen kleurschakeringen bevatten. Natuurlijke huidtinten, levendige wit en verzadigde kleuren maken de beelden nóg levensechter.

 

Philips 7600 – supervloeiende actie in Ultra HD

Om te voldoen aan de zware eisen van actiefilm-, game- en sportliefhebbers, gaan de Philips 7600 UHD-tv’s nog een stap verder. Ze zijn uitgerust met een multicore-krachtbron en de bekroonde Perfect Natural Motion-technologie die ongewenste trillingen aanzienlijk vermindert, resulterend in vlekkeloos bewegend – en, dankzij het 100 Hz beeldscherm, vlijmscherp – beeld. Daarnaast zorgt Colour Booster voor de levendige kleuren en natuurlijke huidtinten, optimaliseert Micro Dimming Pro het contrast en schaalt Ultra Resolution alles op naar haarscherpe UHD-resolutie, ongeacht de bron van de beelden. Het unieke 3-zijdige Ambilight maakt de kijkervaring bovendien nóg meeslepender.

 

Tv’s die écht ‘smart’ zijn

Dankzij AndroidTM 5.0 (Lollipop) wordt het reguliere tv-aanbod op alle UHD-tv’s van Philips aangevuld met een breed scala aan on-demand diensten. Bovendien is de gebruikersinteractie verbeterd, ondermeer door geavanceerde functies als stembesturing en gesproken zoekopdrachten. Uitgebreide aansluitmogelijkheden – WiFi®, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast, Google Cast en meer – brengen de UHD-tv’s dichter bij andere slimme apparaten in huis.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.com/image-library/. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Het nieuwe Philips UHD-tv-aanbod: rijk aan variatie