Press Room

Nieuwe Philips 6000-serie Ambilight-tv’s met HD-beeldkwaliteit en hoog contrast

  • Philips 6300 en 6500 met Perfect Pixel HD-engine voor hoog contrast, levendige kleuren, superieure scherpte en vloeiende bewegende beelden
  • Ambilight maakt de tv-ervaring intenser
  • De 6500-modellen worden aangedreven door de nieuwste versie van Android TVTM, voor een gevarieerde Smart TV-ervaring

Amsterdam, 17 maart 2015 – Beeldkwaliteit is een belangrijke factor voor film- en tv-fans die een nieuw toestel zoeken. De nieuwe Full HD-tv’s met Ambilight uit de Philips 6300- en 6500-serie zullen zeker aan hun wensen voldoen. De Perfect Pixel HD-engine aan boord biedt de televisiekijker de gewenste beeldkwaliteit: heldere, snelle, levendige en échte Full HD-beelden met een hoog contrast. Door een lichtgloed op de achterwand te projecteren die zich aanpast aan de beelden op het televisiescherm, maakt het 2-zijdige Ambilight de tv-ervaring nóg intenser. De Philips 6300- en 6500-modellen komen in het tweede kwartaal van 2015 op de markt.

 

Philips 6300 – Full HD-beeldkwaliteit op hoog niveau

De 6300-serie is er vooral voor iedereen die op zoek is naar een ongecompliceerde tv-ervaring, zonder toeters en bellen. De Perfect Pixel HD-engine met Natural Motion staat garant voor vloeiende bewegende beelden. Micro Dimming stemt de LED-backlight perfect af op de televisiebeelden door deze in 6400 verschillende zones te analyseren. Dit zorgt voor een fantastisch contrast tussen het donkerste zwart en het helderste wit.

 

Philips 6500 – Powered by Android TVTM

De Philips 6500 Smart TV’s met Ambilight stuwen de beeldkwaliteit én de tv-ervaring naar een ongekend niveau. Deze slanke Full-HD tv’s kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd, dankzij de nieuwste versie van Android TVTM die, bovenop het ruime Philips Smart TV-aanbod, de deuren tot de ruim gesorteerde Google Play Store opent. Een speciaal ontworpen afstandsbediening met QWERTY-toetsenbord maakt tekstinvoer en menunavigatie zeer eenvoudig. Diverse technologieën maken de kijkervaring tot een feest: de Perfect Pixel HD Engine beschikt over Perfect Natural Motion, voor vloeiende bewegende beelden, en Super Resolution maakt die beelden nóg scherper. Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast door de LED-backlight op geavanceerde wijze af te stemmen op de getoonde content en het omgevingslicht.

 

Over TP Vision

TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie

Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.com/image-library/. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Nieuwe Philips 6000-serie Ambilight-tv’s met HD-beeldkwaliteit en hoog contrast