Press Room

Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2015 bekend

Amsterdam, 7 april 2015 – Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekendgemaakt welke Nederlandse partners de vijftien Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2014. Een goede samenwerking met partners is voor Cisco essentieel omdat zij onmisbaar zijn voor de dienstverlening aan klanten en een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

 

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

 

Dit jaar zijn de winnaars:

 • Architectural Excellence: Enterprise Networking:
Vosko
 • Architectural Excellence: Collaboration:
Avit
 • Architectural Excellence: Data Center:
Imtech (Axians)
 • Solution Innovation Partner of the Year (+ North Award):
BrainForce
 • Service Provider Partner of the Year:
BT
 • Cloud Builder of the Year:
Telindus
 • Cloud & Managed Services Partner of the Year:
KPN
 • Commercial Partner of the Year (+ North Award):
Dimension Data
 • Public Sector Partner of the Year:
KPN
 • Enterprise Partner of the Year:
Dimension Data
 • Distributor of the Year:
Azlan
 • Technology Partner of the Year:
NetApp
 • Services Partner of the Year:
Imtech (Axians)
 • Security Partner of the Year
QI
 • Best Online Partner
Central Point

Bij twee van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar ook een ‘North Award’. Dit jaar mogen BrainForce en Dimension Data zich respectievelijk de Solution Innovation Partner en Commercial Partner of the Year van de Noord-regio noemen. Deze regio bestaat uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische staten. BrainForce en Dimension Data dingen ook mee naar de Europese Cisco Partner Awards, die bekendgemaakt worden tijdens de Cisco Partner Summit 2015, die van 27 tot en met 30 april 2015 plaatsvindt in Montreal (Canada).

 

“Met deze awards willen we onze partners duidelijk maken hoe belangrijk zij zijn voor de groei en de ontwikkeling van Cisco. Partners bieden klanten echte toegevoegde waarde, met hun diensten en oplossingen op basis van Cisco-producten. Zij beschikken over de benodigde expertise over hun specifieke marktgebieden en investeren continu om hun Cisco-dienstverlening op een hoger niveau te brengen. Essentieel is daarbij nauwe onderlinge samenwerking, die het mogelijk maakt dat we onze gezamenlijke business blijven stimuleren en uitbreiden”, zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie & Commercial Segment bij Cisco Nederland.

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

 

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

 
Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2015 bekend