Press Room

Pocos breidt netwerk verder uit met apparatuur van Cisco

Amsterdam, 7 mei 2015 – Internet en Telecom Service Provider Pocos kiest ten behoeve van de uitbreiding van het op Cisco ASR gebaseerde netwerk opnieuw voor apparatuur van Cisco en maakt zich klaar voor de toekomst. Met Cisco ASR 9001 routers wordt de poortcapaciteit aan de rand van zijn netwerk (‘edge’) opnieuw uitgebreid.

 

Pocos is continu bezig met het verbeteren van zijn netwerk. Het platform van Pocos is bereikbaar via vrijwel alle koper- en glasinfrastructuren in de Benelux. Dit platform koppelt alle Access Services maar ook de Cloud en Telephony services van Pocos, zoals SIP-trunks, Hosted Telephony op basis van Xelion en Pocos business mobile. Pocos business mobile maakt een complete vast-mobiel integratie mogelijk. Daarnaast heeft Pocos een managed services portfolio, levert Pocos managed Cisco routers op klantlocatie aan op basis van Cisco 880, 1900 en 2900 series en een managed firewall service op basis van Cisco ASA. Deze diensten worden verkocht via een netwerk van partners.

 

Jordi Smits, directeur van Pocos “Wij richten ons enorm op networking en hoe belangrijk de stabiliteit binnen het netwerk is. Door de toenemende vraag naar bandbreedte door meer fiber verbindingen waren wij op zoek naar mogelijkheden om ons netwerk te kunnen uitbreiden. Met de keus voor de ASR 9001 routers van Cisco zijn we verzekerd van stabiliteit van het netwerk en zijn we klaar voor meer vraag in de toekomst.”

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruikt te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.


Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com
Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Pocos breidt netwerk verder uit met apparatuur van Cisco