Press Room

Philips 55PUS7600 krijgt EISA award 2015-2016 voor beste koop in Europa

Amsterdam, 17 augustus 2015 – De Philips 55PUS7600 heeft vandaag een EISA award binnengesleept: ‘EUROPEAN BEST BUY TV 2015-2016’, de beste koop in Europa in de categorie tv’s. EISA staat voor European Imaging and Sound Association, de toonaangevende organisatie op het gebied van consumentenelektronica in Europa .


Philips 55PUS7600: beste koop van Europa in 2015-2016
De EISA-jury wees de Philips 55PUS7600 aan als beste koop in Europa. De door Android TVTM aangedreven Philips UHD Razor Slim LED TV met een beeldscherm van 139 centimeter (55”) is voor een aantrekkelijke prijs te koop in Europa en Rusland.

 

De 55PUS7600 van Philips is uitgevoerd met 3-zijdig Ambilight, een krachtige quadcoreprocessor, de motion enhancement-technologie Perfect Natural Motion, 4K UHD voor vloeiende en loepzuivere bewegende beelden, Micro Dimming Pro voor hoger contrast en de upscaling-technologie Ultra Resolution, die er voor zorgt dat alle beelden haarscherp zijn, ongeacht de bron. Uiteraard wordt de 55PUS7600, net als vrijwel alle Philips Smart TV’s in 2015, aangedreven door Android TV, het ultieme platform voor ‘reguliere’ tv én on-demand.


Naast de hoogstaande tv-technologie onderscheidt de Philips 55PUS7600 zich door het Razor Slim-design en een elegante chrome blade stand, waardoor hij in ieder interieur op zijn plaats is. Het oordeel van de EISA-jury luidde: “Het combineren van uitstekend beeldkwaliteit, aangenaam geluid en een modern Smart TV-besturingssysteem  tot één begeerlijk geheel is een indrukwekkende prestatie, zeker als er ook nog een aantrekkelijke prijs tegenover moet staan. En toch is dat precies wat Philips voor elkaar heeft gekregen met de 55PUS7600: een goedgebouwde allrounder.”

 

“Een EISA award voor onze Philips 55PUS7600 betekent erkenning van onze inspanningen om een tv te maken met supervloeiende bewegende beelden in Ultra HD,” aldus Danny Tack, Director Product Strategy & Planning bij TP Vision. “Met Android TV, dat garant staat  voor een snelle, persoonlijke, veelzijdige en contentrijke  tv-ervaring, komt deze tv tegemoet aan de ruime behoeften van de consument, of het nu om  films, games of sport gaat.”

 

Over TP Vision
TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV, ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

Productspecificaties

55PUS7600

Schermresolutie

4K Ultra HD LCD met 3840  x2160 pixels

Schermhelderheid

400 nit (typical value)

Beeldverwerkings-technologie

Pixel Precise Ultra HD, 1400 Perfect Motion Rate, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion

Geluid

30W

DTS Studio Sound

Androidversie

Android L

Processor

Quad Core

Geheugen

16 GB, uitbreidbaar

Voorgeinstalleerde Google-apps

Google Play Movies*, Google Play Music*, Google search, Voice Search, YouTube

Smart TV*

HbbTV, catch-up TV, Netflix, Spotify Connect, online apps, online video stores

Smart user interaction*

Remote Control: met Keyboard, met Swipe, met Voice

Ambilight

3-zijdig

Connectiviteit:

4 HDMI (1x met HDCP 2.2), 3 USB

Ontvangst

Twin Tuner: 2x DVB-T/T2/C/S/S2

Afmetingen (inclusief voet)

1228 mm x 762 mm x 215 mm

Dikte

17 mm

Energielabel

A+

*App-aanbod voor Android en Smart TV varieert per land. Kijk voor details in de lokale Google Play Store voor Android-apps en op www.philips.com/TV voor Smart TV-apps.

 

Aanvullend persmateriaal en aanvullende informatie
Noot voor de redactie: Video’s en high-res foto’s van TP Vision-producten zijn te vinden op http://www.tpvision.com/image-library/. TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Philips 55PUS7600 krijgt EISA award 2015-2016 voor beste koop in Europa