Press Room

Swype krijgt Star Trek-jasje en een emoji-toetsenbord

Merelbeke, 27 augustus 2015

Fervente Trekkies kunnen voortaan sms’en, mailen en twitteren met een toetsenbord dat helemaal in Star Trek-stijl is uitgevoerd. Er zijn namelijk negentien nieuwe thema’s beschikbaar voor Swype, het handige alternatieve toetsenbord voor Android-toestellen waarmee je woorden ook kunt vormen door over de letters te wrijven in plaats van te tikken. De Star Trek-thema’s bevatten personages en andere beelden die gebaseerd zijn op de originele tv-serie en Star Trek: The Next Generation. Behalve Captain Kirk zie je ook Mr. Spock, Sulu, Data, Worf, de Enterprise, en veel meer opduiken.

 

Daarnaast is er ook goed nieuws voor liefhebbers van emoji’s. Voortaan kun je namelijk ook een Swype-toetsenbord downloaden waarop elke toets vervangen is door zo’n emoticon.

 

Beschikbaarheid
De nieuwe updates van Swype, waaronder de Star Trek-thema’s en het emoji-toetsenbord, zijn nu beschikbaar. Afzonderlijke thema’s kosten 0,99 à 1,99 dollar (circa 0,85 à 1,7 euro), maar er zijn ook bundels verkrijgbaar (vanaf 2,99 dollar, circa 2,6 euro).

 

Meer informatie vind je in de Swype Press Kit en op http://www.swype.com/.

 

Volg Nuance op Facebook of op Twitter via @NuanceDragonNL.

 

Over Nuance Communications
Nuance Communications is een wereldwijd toonaangevend leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij de technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar http://netherlands.nuance.com/.

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Swype krijgt Star Trek-jasje en een emoji-toetsenbord