Press Room

Nuance verblijdt Twitter Fabric en Pebble Smartwatches ontwikkelaars met stemherkenningstools

Media Alert: Nuance verblijdt Twitter Fabric en Pebble Smartwatches ontwikkelaars met stemherkenningstools 

Merelbeke, 22 oktober 2015 – Nuance stemherkenning en tekst-naar-spraak tools worden geïntegreerd in platforms voor app-ontwikkelaars van Twitter Fabric en Pebble om stem-gestuurde applicaties te bouwen. Ook zal de software beschikbaar worden voor gebruikers van de Pebble Time smartwatches.

 

Nuance’ SpeechKit SDK in Twitter Fabric

Tijdens Twitter Flight is bekend gemaakt dat Nuance zijn SpeechKit SDK zelfservice stemherkenning en tekst-naar-spraak software voor iOS en Andriod zal leveren als onderdeel van het Twitter Fabric ontwikkelaarsplatform. Het zal ontwikkelaars van apps de mogelijkheid geven om op maat gemaakte taalmodellen in meer dan 40 talen te creëren met de keuze uit 80 verschillende stemmen voor tekst-naar-spraak. Door de integratie van Nuance SpeechKit in Twitter Fabric hebben ontwikkelaars een volledig stemgestuurde interface in een kwestie van minuten.

 

Nuance SpeechKit SDK zal beschikbaar zijn als onderdeel van Twitter Fabric later dit najaar. Voor meer informatie, ga naar Twitter Fabric. Voor meer informatie over Nuance Developers, bezoek developer.nuance.com.

 

Nuance stemherkenning software in Pebble Time smartwatches

Pebble Technology Corp. kondigt aan Nuance stemherkenning technologie beschikbaar te maken in Pebble Time en Pebble Time Steel smartwatches. Hierdoor kunnen Android gebruikers van Pebble Time smartwatches met behulp van Nuance technologie e-mails en tekstberichten beantwoorden via de stem. Pebble heeft een Dictation API gecreëerd samen met Nuance’ stemtechnologie voor de Pebble ontwikkelaarsgemeenschap om unieke en uitdagende stemgestuurde applicaties te bouwen. ”Stemtechnologie opent een wereld van mogelijkheden voor wearables – in een paar seconden dicteer je met één klik op de knop tekstberichten vanaf de smartwatch aan je pols”, aldus Scott Taylor, senior vice president of devices bij Nuance Mobile.

 

Praat mee op de Nuance Facebook pagina, volg Nuance op Twitter via @NuanceInc of abonneer je op het What’s next blog.

 

Over Nuance Communications, Inc.

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en taaloplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker omgaan met toestellen en systemen. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde oplossingen van Nuance. Ga voor meer informatie naar netherlands.nuance.com.

 

Nuance, Dragon en het Nuance-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Nuance Communications, Inc. Of een van zijn filialen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere in dit document vermelde bedrijfs- of productnamen zijn de handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

 

Nuance Communications

Vanessa Richter, Senior Public Relations Manager EMEA

Guldensporenpark 32, B-9820 Merelbeke

T: +32 (0)9 239 8031

E: vanessa.richter@nuance.com

 

Contact voor journalisten:

Check Twice

Marguérite van der Heijden

T: +31 (0)23 562 8208

E: marguerite@checktwice.nl

www.checktwice.nl

Twitter:@CheckTwice_NL

 

 

Indien u niet langer persberichten en andere persinformatie van Nuance wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail aan marguerite@checktwice.nl.
This entry was posted in pressroom and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Nuance verblijdt Twitter Fabric en Pebble Smartwatches ontwikkelaars met stemherkenningstools