Press Room

Fans van ‘Halo 5: Guardians’: kijk live op ESL hoe de beste onlineteams het opnemen tegen 343 Industries

Amsterdam, 10 november 2015TP Vision, Microsoft Xbox en 343 Industries hebben de handen ineengeslagen om de beste vijf ‘Halo 5: Guardian’-teams van Europa de uitdaging van hun leven te geven: de strijd aangaan met het 343 Industries Pro-team. Voor eens en voor altijd kan nu worden uitgemaakt wie de échte Halo-5-helden zijn.

De afgelopen twee weken was ESL (Gaming Network)  gastheer van een ‘Halo 5: Guardians’-toernooi, dat openstond voor teams van vier personen. Vijf teams hebben zich gekwalificeerd  voor de grote finale op vrijdag 13 november, vanaf 19.00 uur (Nederlandse tijd): de ‘Halo 5: Guardians’-marathon tegen ’s werelds meest ervaren en succesvolle spelers, het 343 Pro Team, live vanuit de ESL-studio.

 

Het 343 Pro Team bestaat uit vier van de meest ervaren en succesvolle Halo-spelers: Eric ‘GH057ayame’ Hewitt, Mason ‘Neighbor’ Cobb, Sean ‘Dersky’ Swidersky en Michael ‘Strong Side’ Cavanaugh.

 

Naast eeuwige roem en opscheppen tegen je vrienden kunnen alle vier de spelers van het sterkste team de ultieme game-tv winnen. De onlangs gelanceerde 65” Philips 8601 met vierzijdig Ambilight. Deze heeft  het 343 Pro Team ook gebruikt om hun skills aan te scherpen.

De Philips 8601 is een ultraslanke UHD Android-tv die garant staat voor de ultieme game-ervaring. Dit komt vooral door zijn meest in het oog springende kenmerk: het vierzijdige Ambilight-systeem, dat een zee van licht en kleuren op de wand achter het toestel projecteert, afgestemd op de inhoud van het scherm. Gecombineerd met de extreem dunne omlijsting en de strakke boogvoet creëert Ambilight de illusie dat de 8601 zweeft in een lichtwolk, wat de game-ervaring uitbreidt tot ver buiten de randen van het toestel. Daarnaast kan hij alles wat een ‘gewone’ televisie kan.

 

De Philips 8601 beschikt verder over de speciale Ambilight gaming mode, die de invoervertraging tot het absolute minimum beperkt, maar tegelijkertijd de beelden nóg scherper én minder kunstmatig maakt. De dynamische en meeslepende Ambilight-belevenis tilt het gamen naar een geheel nieuw niveau.

 

Een superieur 50 watt premium sound system – met twee afneembare units van in totaal achttien speakers – en de beste 4K UHD beeldverwerkingstechnologie die Philips kan bieden, maken het plaatje compleet: adembenemend beeld én geluid, met scherpte, helderheid, kleurverzadiging en contrast die zijn weerga niet kent, volkomen natuurlijk en realistisch.

 

“Met de Xbox Halo 5: Guardians spelen op een Philips-tv met Ambilight is een geweldige technologische belevenis”, zegt Ben Payne van Microsoft Xbox. “Op deze manier kunnen onze fans, tijdens hun kerstvakantie en láng daarna, op een unieke manier van het gamen genieten. We verheugen ons heel erg op de spectaculaire strijd tussen het 343 Industries Pro Team en hun ‘uitdagers’.”

 

“De samenwerking met 343 Industries en Microsoft Xbox is erg spannend”, zegt  Marc Harmsen, Global Marketing Lead bij TP Vision. “Het geeft ons de unieke kans om de uitgesproken kwaliteiten van onze tv’s te laten zien aan een betrokken en gemotiveerde gemeenschap van hardcore-consolegamers en te bewijzen dat onze technologieën hun gamebeleving nóg intenser maken.”

 

Over TP Vision
TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld.

 

 

Specification Sheet

55PUS8601 / 65PUS8601

Display resolution

4K Ultra HD LCD with 3,840×2,160 pixels

Display Brightness

655nit (typical value)

Screen sizes

139cm (55”)

164cm (65”)

Picture Enhancement:

Perfect Pixel Ultra HD, 1800 Perfect Motion Rate, Bright Pro, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion

Sound

2 subwoofers + 2x 8 microdriver speaker system

50W, wirelessly extendable to 70W (via optional accessory)

Double Ring technology, Neodymium speakers, DTS Premium

Android OS

Android 5.1 (Lollipop)

Processing power

Quad Core

Memory size

16GB, extendable

Pre-installed Google apps

Google Play Movies*, Google Play Music*, Google search, Voice Search, YouTube

Smart TV*

HbbTV,  Top Picks, TV on demand, Spotify Connect, online apps, online video stores

Smart user interaction*

remote control with keyboard, voice, swipe

Ambilight

4-sided
Gaming mode, Music mode, extandable with hue

Connectivity:

4 HDMI 2.0 (1x with HDCP 2.2), 3 USB (1x USB3.0)

Broadcast reception

Twin Tuner: 2x DVB-T/T2/C/S/S2

Set dimensions (including stand)

1317mm x 758mm x 227mm (55″)

1551mm x 892mm x 270mm (65″)

Set thickness

17mm

Optional accessory

Detachable speaker base (PTA860)

Energy Class

A

 

TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:

Check Twice PR

TP Vision Persdesk

Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Fans van ‘Halo 5: Guardians’: kijk live op ESL hoe de beste onlineteams het opnemen tegen 343 Industries