Press Room

Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2016 bekend

Amsterdam, 5 februari 2016 – Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partnerdinner bekendgemaakt welke Nederlandse partners de zeventien Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2015. Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met Partners doorslaggevend. Bovendien leveren Partners een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de Partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

 

Dit jaar zijn de winnaars:

 • Architectural Excellence: Enterprise Networking:
Vosko
 • Architectural Excellence: Collaboration:
VisionsConnected
 • Architectural Excellence: Data Center:
Vosko
 • Solution Innovation Partner of the Year:
Avit-Xantes
 • Service Provider Partner of the Year:
BT Netherlands
 • Cloud Builder of the Year:
Canopy The Atos Cloud
 • Cloud & Managed Services Partner of the Year:
Open Line
 • Commercial Partner of the Year:
Dimension Data
 • Public Sector Partner of the Year:
Telindus
 • Enterprise Partner of the Year:
KPN
 • Distributor of the Year:
Tech Data Azlan
 • Technology Partner of the Year:
IBM
 • Services Partner of the Year:
Axians
 • Security Partner of the Year:
Dimension Data
 • Online Partner of the Year:
Misco
 • Learning Partner of the Year:
Fast Lane
 • Cisco Netherlands Partner of the Year:
Telindus

 

“Voor de groei en de verdere ontwikkeling van Cisco zijn onze Partners cruciaal. Met hun diensten en oplossingen op basis van onze producten zorgen zij voor echte toegevoegde waarde. Bovendien hebben zij laten zien dat ze niet alleen beschikken over diepgaande kennis van onze technologie, maar ook over de benodigde kennis van specifieke marktgebieden. Ook investeren zij voortdurend in het op een hoger peil brengen van hun Cisco-dienstverlening. Daar kunnen onze klanten op bouwen en de Partners die zich daarvoor bijzonder hebben ingespannen bekronen we graag met een award”, zegt Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland

 

———-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

 

 

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

 

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2016 bekend