Press Room

Hoogwaardige kwaliteit en innovatieve Philips full HD-tv’s voor elk budget

  • Philips 5211: tv, monitor en Bluetooth-speaker in een
  • Philips 5501 Smart TV met Android TV-functionaliteit
  • Elegante Philips 5500-serie valt op in mainstreammarkt
  • Philips 4101: full HD-instapmodel

Amsterdam, 19 februari  2016 – Het tv-portfolio van Philips voor 2016 voorziet in een brede selectie full HD-modellen, met schermafmetingen die variëren van 61 cm (24”) tot 124 cm (49”). De nieuwe 4000- en 5000-series zijn uitgerust met voorzieningen die voorheen alleen in het hogere segment werden aangetroffen en laten zien dat goede kwaliteit, modern design, innovatie en Android TV ook binnen een bescheiden budget passen. De nieuwe Philips 4101, 5211 en 5501 zijn vanaf het tweede kwartaal van 2016 leverbaar.

 

Philips 5211 – moderne styling en een unieke luidsprekervoet
De Philips 5211 laat een nieuw concept zien, gericht op beeld én geluid. De modern en eerlijk vormgegeven full HD-tv heeft een geïntegreerde Bluetooth-speaker in de voet met een vermogen van 16 W. De speaker kan het geluid van de tv zelf weergeven, maar ook dat van iedere smartphone, tablet of computer met Bluetooth.

De Philips 5211 heeft een bescheiden schermgrootte van 61 cm (24″) en kan dienen als tv, monitor én geluidssysteem, waardoor het toestel zeer geschikt is voor de woonkamer, keuken, slaapkamer of studeerkamer.

 

Philips 5501 – Android-functionaliteit op een mainstream-tv
De Philips 5501 Android TV is geknipt voor iedereen die op zoek is naar full HD-design én performance. De 5501, voorzien van de nieuwste versie van Android TV, combineert de kracht van het Philips dual-core Smart TV-platform met de veelzijdigheid van de voor tv geoptimaliseerde apps en online games uit de Google Play Store. De elegant vormgegeven 5501 is uitgerust met een krachtige Pixel Plus HD Engine, voor mooie full HD-beelden.

Philips 4101 – goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
De Philips 4101 produceert levensechte beelden vanuit elke bron, dankzij Digital Crystal Clear. Deze technologie zorgt voor scherpe, gedetailleerde HD-beelden met natuurlijke kleuren, een prima contrast en vloeiende bewegingen. Alle modellen uit de Philips 4101-serie zijn voorzien van meerdere interfaces en poorten, zodat er eenvoudig andere apparaten kunnen worden aangesloten. Het aantrekkelijke ontwerp met smalle, zwarte omlijsting rust op een tweeledige schuine voet.

 

————-

 

Over TP Vision
TP Vision is een in tv gespecialiseerde speler in de wereld van visueel digitaal entertainment. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en verkopen van Philips tv’s in Europa, Rusland, het Midden Oosten, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en diverse landen in Azië. TP Vision combineert zijn designexpertise en de innovatieve kennis van Philips TV met de uitstekende prestaties, flexibiliteit en snelheid van TPV Technology. Dankzij deze combinatie van eigenschappen levert het bedrijf slimme, gebruiksvriendelijke en stijlvolle tv’s die de consument een superieure tv-beleving bieden. Met Philips TV is TP Vision wereldwijd marktleider in de hospitalitymarkt. TP Vision, gevestigd in Amsterdam, is de exclusieve merklicentiehouder van Philips TV voor de hierboven genoemde landen. Het bedrijf is voor 100 procent eigendom van TPV,  ’s werelds grootste fabrikant van monitoren en lcd-tv’s. TP Vision heeft bijna 2.000 medewerkers in vestigingen over de hele wereld. TPV heeft de afgelopen jaren weten te groeien dankzij de schaalgrootte van het bedrijf en kerncompetenties in R&D, productie, logistieke efficiency en kwaliteit.

 

TP Vision werkt in de Benelux samen met pr-bureau Check Twice, een samenwerkingsverband tussen MCS in Nederland en Quadrant Communications in België.

 

Contact voor journalisten in Nederland:
Check Twice PR
TP Vision Persdesk
Tel: +31 (0)23 562 8208
E-mail: tpvision@checktwice.nl

 

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Hoogwaardige kwaliteit en innovatieve Philips full HD-tv’s voor elk budget