Press Room

Telindus als eerste Cisco-partner in de Benelux NSO ATP gecertificeerd

Network Service Orchestration geeft bedrijven tijd hun business te versnellen

 

Amsterdam, 22 februari 2016 – Telindus is de eerste partner in de Benelux die gecertificeerd is als Cisco Network Services Orchestration Authorized Technology Provider (NSO ATP). NSO is een zeer geavanceerde en flexibele orkestratie-tool voor clouddiensten, ontwikkeld voor multi-vendor omgevingen. Telindus versnelt met NSO het uitrollen en beheren van ICT-diensten door middel van automatisering, self-service en on-demand provisioning.

 

“Binnen zowel grote als kleine organisaties hebben IT-teams behoefte aan kortere doorlooptijden voor het activeren van (nieuwe) diensten – zowel ‘on premises IT’ als in de cloud, of als een combinatie van beide (‘hybrid cloud’). Met Cisco’s NSO maken we dat mogelijk voor deze IT-teams, waardoor meer tijd vrijkomt om de business te ondersteunen, te innoveren en te versnellen”, zegt Geert Degezelle, Managing Director van Telindus.

 

“Telindus heeft bewezen over alle benodigde kennis te beschikken om onze klanten te helpen met Network Service Orchestration. Dankzij de inspanningen van Telindus kunnen klanten met NSO de doorlooptijden van service-implementaties terugbrengen van maanden naar minuten en het netwerkbeheer drastisch versimpelen. De certificatie helpt Telindus om zich te onderscheiden op de markt; onze klanten weten bij wie ze moeten zijn voor NSO”, zegt Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland.

 

Ook op securitygebied kunnen organisaties profiteren van NSO. Zo maakt de Meldplicht datalekken bestuurders steeds meer bewust van de noodzaak om anders te gaan werken. De bij de meldplicht behorende richtlijnen, gedocumenteerde procedures en instructies kunnen met NSO integraal worden meegenomen in een nieuw model. Aanpassingen zoals nieuwe diensten, worden door NSO gevalideerd en pas uitgevoerd als de dienst end-to-end te realiseren is.

 

In het eXperience center van Telindus in Utrecht is op afspraak een demonstratie te zien van de werking van Cisco NSO.

———-

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.


Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com
Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Telindus als eerste Cisco-partner in de Benelux NSO ATP gecertificeerd