Press Room

Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards bekend

Amsterdam, 7 oktober 2016  – Cisco heeft gisteravond bekendgemaakt welke Nederlandse Partners de zeventien Cisco Partner Awards in de wacht hebben gesleept. Partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich hebben weten te onderscheiden op bijvoorbeeld het gebied van innovatie, maakten kans op een Cisco Partner Award. De awards hebben betrekking op de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2016.

 

“Onze Partners zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde met hun oplossingen en diensten op basis van Cisco-technologie. Ze beschikken over diepgaande kennis van onze technologie en hebben ervaring met de markt. Ze investeren voortdurend in Cisco trainingen en certificeringen om hun dienstverlening op het hoogste niveau te kunnen aanbieden. Onze klanten kunnen bouwen op onze Partners en daar zijn wij trots op. Met de Cisco Partner Awards willen wij deze mooie prestaties van onze Partners belonen. Dat doen we in dit jaar eerder dan voorgaande jaren, vanwege het vervroegen van de jaarlijkse Partner Summit. Die zal nu begin november 2016 plaatsvinden in San Francisco, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland.”

 

Dit jaar zijn de winnaars:

 • Architectural Excellence: Enterprise Networking:
Axians
 • Architectural Excellence: Collaboration:
VisionsConnected
 • Architectural Excellence: Data Center:
Telindus
 • Solution Innovation Partner of the Year:
Centennium
 • Service Provider Partner of the Year:
BT Netherlands
 • Cloud Builder of the Year:
Telindus
 • Cloud & Managed Services Partner of the Year:
Open Line
 • Commercial Partner of the Year:
Avit-Xantes
 • Public Sector Partner of the Year:
Vosko
 • Enterprise Partner of the Year:
Dimension Data
 • Distributor of the Year:
Comstor
 • Technology Partner of the Year:
KPN
 • Services Partner of the Year:
Axians
 • Security Partner of the Year:
Dimension Data
 • Online Partner of the Year:
Centralpoint
 • Learning Partner of the Year:
Global Knowledge
 • Cisco Netherlands Partner of the Year:
Vosko

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.


Voor meer informatie:

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco maakt winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards bekend