Press Room

Winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2017 bekend

Telindus sleept drie awards in de wacht en is Partner of the Year

Amsterdam, 11 oktober 2017 – Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partner New Year´s & Awards Drinks bekend gemaakt welke Nederlandse partners de zeventien awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2017. Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Bovendien leveren partners een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

 

Dit jaar zijn de winnaars:

 • Architectural Excellence: Enterprise Networking: KPN
 • Architectural Excellence: Collaboration: KPN
 • Architectural Excellence: Data Center: Vosko
 • Solution Innovation Partner of the Year: Axians
 • Service Provider Partner of the Year: BT
 • Meraki Partner of the Year: Simac
 • Cloud & Managed Services Partner of the Year: Open Line
 • Commercial Partner of the Year: Avit
 • Public Sector Partner of the Year: Telindus
 • Enterprise Partner of the Year: Dimension Data
 • Distributor of the Year: Ingram Micro
 • ISV Partner of the Year: IBM
 • Services Partner of the Year: Axians
 • Security Partner of the Year: Telindus
 • Online Partner of the Year: Centralpoint
 • Learning Partner of the Year: Global Knowledge
 • Cisco Netherlands Partner of the Year: Telindus

 

Winnaars Cisco Partner Awards 2017

Winnaars Cisco Partner Awards 2017

“Organisaties helpen met digitale uitdagingen. Van video-calling tot een complete veilige IT-infrastructuur. Dat is wat onze partners samen met ons doen. Voor organisaties die klaar willen zijn voor de digitale toekomst is het moeilijk om wegwijs te worden uit de wirwar van oplossingen. En onze partners maken dat eenvoudiger. Door middel van het recent geïntroduceerde Network Intuitive tot aan onze Sparkboards. We bedanken op deze dag onze partners en staan even stil bij de successen van afgelopen jaar. Partners die op onderscheidende manieren een bijdrage hebben geleverd aan de business van onze klanten krijgen een award”, zegt Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland

 

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.

 


Voor meer informatie:

Check Twice
Cisco Persdesk

Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2017 bekend